Het aftellen kan beginnen, bijna Moederdag

Verwen jouw moeder met de gift set Poesy van Maison Berger Paris.

08 Mei 2019

Volgende week zondag is het weer Moederdag, de dag om alle moeders te verwennen. Met de nieuwe gift set Poesy van Maison Berger Paris ben je verzekerd van een origineel cadeau. Poesy is ontworpen door architect en designer Rozenn Mainguené, zij ontwerpt ook voor prestigieuze merken als Armani, Dior en Lancôme. Deze nieuwe Lampe Berger heeft een vrouwelijk silhouet, ter ere van alle moeders. De afgeronde hoeken van dit model onthullen de natuurlijke schoonheid van glas en de roze-bruine kleur zorgt voor een moderne, verfijnde touch.

Lampe Berger Poesy zuivert, parfumeert en decoreert je huis en is verpakt in een mooie gift set samen met de heerlijke huisparfum Bouquet Liberty. Deze huisparfum biedt een perfecte balans tussen de zachte eigenschappen van de blauweregen bloem en de schoonheid van de roos en Lelietjes van Dalen. Een lentegeur, welke ook verkrijgbaar is als parfumverspreider met sticks. Een ode aan pure romantiek.

Passend bij deze Lampe Berger Poesy is er ook een parfumverpreider met sticks verkrijgbaar in hetzelfde design en kleur. Deze speciale moederdag editie heeft mooie zilverkleurige bedels die de fles extra cachet geven. Daarnaast is er ook een mooie, bijpassende geurkaars.

Dompel je interieur onder in een wereld van romantische elegantie.

Geschenkverpakking, verkoopprijs: €45,-
Parfumverspreider met sticks, verkoopprijs € 29,95
Geurkaars, verkoopprijs € 25,-

Informatie bij: www.lampeberger.nl