Haal het winter gevoel in huis met P’tit Pot

Of het een witte winter zal worden, is nog maar de vraag. P’tit Pot helpt het winter gevoel in ieder geval naar binnen te brengen.

14 Januari 2019

Het zijn niet alleen de prachtige, handgemaakte kokosnoot potjes van P’tit Pot die je hart doen smelten, maar ook de goede doelen die gesteund worden door deze bijzondere potjes.

De potjes van P’tit Pot worden handgemaakt door Vietnamese families. Daardoor is elk potje uniek. Voor de koude maanden heeft P’tit Pot een aantal potjes geselecteerd waarbij een witte winter verzekerd is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat het matcht met ieder interieur. Zo zijn er kokosnootpotjes waarbij neutrale aardkleuren worden gemixt met parelmoer. Voor een sterker contrast zijn er potjes van parelmoer met een zwarte onderlaag. Of ga voor de limited edition waarbij het hele potje blinkend metallic zilver is. Perfecte om hapjes in te serveren of sieraden in tentoon te stellen.

Naast dat de potjes een plekje in ieder interieur verdienen, hebben ze ook nog een ander doel. Je steunt met je aankoop namelijk niet alleen de makers in Vietnam maar ook kinderfondsen in Nederland. 10% van de opbrengst wordt gedoneerd aan vzw KIKA, Make-A-Wish en Stichting Kieteman.

 

Over P'tit Pot

Voorjaar 2016. Sophie Destrooper reisde de wereld rond en ontdekte het verrassende Vietnam: prachtige tempels, groene rijstvelden en parelwitte stranden. Maar haar grootste ontdekking vond ze in de plaatselijke werkplaats: kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt door Vietnamese creatievelingen. Sophie was direct verkocht – deze potjes zouden meegaan naar Europa! Inmiddels heeft Sophie een samenwerking opgezet met Vietnamese families die deze potjes maken, doneert ze een deel van de opbrengst aan verschillende Nederlandse goede doelen én verzekert ze je van een unieke eyecatcher in je interieur.