Foto: 2018/Kerstsfeer.jpg

Haal de kerstsfeer in huis

De dagen worden korter en de temperatuur begint te dalen. Heb je ook al last van kerstkriebels?

Een mooie kerstboom en kerstversieringen mogen natuurlijk niet ontbreken in huis! Xmasdeco helpt je om het ultieme kerstgevoel te creëren.

Trends van 2018

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Bij veel gezinnen zijn de voorbereidingen voor Kerstmis al in volle gang. Het hele huis wordt vaak van top tot teen versierd met een kerstboom, kransen, slingers en lampjes. Hoewel de kerstbomen vroeger altijd groen waren met ballen en een piek, zijn er nu veel variaties te vinden. Zo zijn er kunstkerstbomen beschikbaar in talloze kleuren en maten. Daarnaast is de omgekeerde kerstboom een nieuwe trend. Sommige mensen kopen een kant en klare kerstboom terwijl andere mensen ervoor kiezen om de boom zelf op te tuigen. Het is erg gezellig om met het hele gezin de kerstboom te versieren, maar het kost vaak ontzettend veel tijd om alle ballen in de boom te hangen en de lampjes uit elkaar te halen. Wil je tijd besparen? Ga dan voor de kant en klare kerstboom.

Laat de kerstboom thuis bezorgen

Het is mogelijk om een kerstboom te kopen waar de lampjes al in bevestigd zijn. Hierdoor staat de kerstboom snel in huis. Een andere trend is om de kerstboom thuis te laten bezorgen. Tegenwoordig kun je gemakkelijk een kerstboom bestellen op het internet.

10% korting op je aankoop bij Xmasdeco

Neem snel een kijkje op de website van Xmasdeco.nl voor de mooiste kerstdecoraties en all-in-one packages. Deze handige pakketten bestaan uit een kerstboom met lampjes, kerstballen en slingers.

Ontvang nu 10% korting op je aankoop met de unieke kortingscode: wonen-nl-18!

Reacties