Gebruik waspoeder voor een betere hygiëne

Was met Klok Waspoeder Wit op hogere temperaturen om bacteriën te doden.

23 Oktober 2020

Veel mensen wassen tegenwoordig met een vloeibaar wasmiddel op lage temperaturen. In tijden die vragen om extra hygiëne is het beter om te wassen met een waspoeder op hogere temperaturen. Op deze manier vernietig je bacteriën en ziektekiemen. Het is verstandig om regelmatig op minimaal 60°C te wassen en af en toe een kookwas te doen. Klok Waspoeder Wit is dan een uitstekende keuze.

-> WINACTIE - Maak nu kans op een Klokbox*
Schrijf je in voor de WONEN.nl nieuwsbrief een maak kans!

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Naast dat Klok Waspoeder Wit ecologisch verantwoord en huidvriendelijk is, werkt het ook bacteriedodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken was je het best in de kookwas hygiënisch schoon.

Reinigt ook je wastrommel

Door met wit waspoeder te wassen op een temperatuur van minimaal 60°C wordt niet alleen de was schoon, maar reinig je ook de wastrommel. Achtergebleven huid- en vetresten, ook wel vetluis genoemd, worden hierdoor verwijderd. De wastrommel zal hierdoor ook een stuk frisser ruiken. Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan: dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daarop staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Het grote verschil tussen een vloeibaar witwasmiddel en een witwaspoeder is dat waspoeder zuurstofbleekmiddel bevat en vloeibaar wasmiddel niet.

Klok Waspoeder Wit

Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.

* Inhoud Klokbox
- Klok waspoeder kleur 1,17 KG
- Klok waspoeder wit 1,17kg
- Klok vloeibaar wasmiddel wit 1,485L
- Klok afwasmiddel xtra care 500ml
- Klok vaatwastabletten 501g
- Klok allesreiniger 1L
- Klok wc-reiniger 750ml

Reacties
Anton Hompe

leuke actie om zo een pakket voor pure waskracht te mogen en kunne n winnen...

2 jaar geleden