Foto’s om de muur mee aan te kleden

We zijn dol op leuke hebbedingetjes voor in huis. Daarmee creëer je een gezellige sfeer in huis en zorg je ook nog eens voor dat het er extra leuk uitziet.

Guido van Loon 27 Februari 2022

Fotolijsten zijn daarbij natuurlijk ook perfecte accessoires voor in huis. Je leukt er een kale muur mee op en kunt ook nog eens je mooiste herinneringen, lieve mensen en dieren of wat er ook opstaat, dagelijks bekijken.

Online een zwarte fotolijst kopen

Als je een fotolijst wilt aanschaffen is het niet altijd even eenvoudig om er eentje te vinden met een lijst die je mooi vindt, die goed bij de inhoud maar ook bij de rest van het interieur past. In dat geval raden we je zeker aan voor zwarte fotolijsten te gaan. Deze zijn lekker tijdloos en neutraal en in allerlei maten te koop dus dat is reuze handig. Kijk ook zeker eens bij Yourdecoration als je op zoek bent naar een mooie zwarte fotolijst. Wij hebben de proef op de som genomen en hebben eens gekeken naar wat er allemaal mogelijk is als het om zwarte lijsten gaat.

Zwart staat overal goed bij

Bij Yourdecoration vind je een uitgebreid aanbod aan zwarte fotolijsten. Groot voordeel van zwart is dat het tijdloos is en eigenlijk overal bij staat. Als je bijvoorbeeld iemand een foto cadeau wilt doen in een lijst en je twijfelt welke kleur je zult nemen, kies dan gewoon voor zwart. Dat kan namelijk altijd. Zoek de juiste maat uit en bestel deze eenvoudig online. De lijst wordt geleverd met het ophangsysteem en is dus compleet. Handiger kan natuurlijk niet.

Verschillende materialen waarvan de lijst gemaakt kan worden

Wat we wel even willen opmerken, maar dat is eerder een voordeel dan een nadeel, is dat er op deze website zwarte fotolijsten van verschillend materiaal te koop zijn. Zo vind je zwarte lijsten van kunststof, aluminium, hout of MDF. Zo heb je ook daar nog eens ruime keuze in. Om er voor te zorgen dat de lijst niet te zwaar wordt (bedenk dat niet elke muur evenveel gewicht kan dragen) is de voorzijde niet van glas maar van kunststof gemaakt. Dit doet niet af aan de kwaliteit van de lijst maar zorgt er wel voor dat deze minder weegt. Je zit er immers ook niet op te wachten dat deze naar beneden gevallen komt.

Doe een mooie poster in een zwarte lijst

Dankzij het grote aanbod aan zwarte lijsten in alle denkbare maten (rechthoekig en vierkant) ben je bij Yourdecoration aan het juiste adres om deze te kopen. Wil je meer foto’s of posters tegelijk op dezelfde muur hangen? Dan kun je allerlei dezelfde lijsten in verschillende maten kopen. Die passen perfect bij elkaar en zo creëer je een mooie eenheid op een muur met veel foto’s. Voor een poster kun je trouwens ook posterstrips kopen waar je deze in klikt. Helemaal niks mis en nog voordeliger dan een lijst ook! 

Reacties