string(1) "p"
Profielfoto van Phooboo
Phooboo
Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam

Foto achter plexiglas

Met een Perplex heeft u de best denkbare kwaliteit. Wij verlijmen een echte fotoafdruk achter plexiglas. Glanzend plexiglas zorgt voor een indrukwekkende diepte en een professionele uitstraling. En door de verlijming van een echte fotoafdruk, wordt de helderheid van de kleuren extra versterkt.

Fotoliefhebbers kiezen voor het nieuwe inlijsten

Steeds meer fotografen en kunstliefhebbers kiezen voor het nieuwe inlijsten: een echte fotoafdruk verlijmd achter plexiglas. Let op: dit is echt iets anders dan het direct printen op het plexiglas, zoals de meeste aanbieders doen. Wij maken een echte afdruk van uw foto. Die gaan we vervolgens plexificeren en plakken het op een aluminium achterwand (dibond). Hierdoor ontstaat een indrukwekkende diepte en professionele uitstraling. Het beeld is niet te vergelijken met het inlijsten van foto's. Uw mooiste foto's worden echte kunstwerken. Toonaangevende musea en galleries gingen u voor.
Verlijming van echte foto's achter plexiglas
Wij verlijmen uw mooiste foto's achter plexiglas. Met veel toewijding en aandacht, gewoon in Nederland. In een fotolab dat al sinds de jaren 70 in gebruik is. Wij houden niet van printen, alleen van echte foto's. Wij ontwikkelen foto's nog volgens het traditionele, fotochemische proces. En dat zie je direct. Vlijmscherp tot in de kleinste details. Prijzen al vanaf: € 29,90


Belichten en ontwikkelen van foto's

Wij gebruiken echte fotoafdrukken. We printen dus niet op het plexiglas, maar verlijmen echte foto’s.
Wij verlijmen de fotoafdruk achter speciaal krasvast (!) plexiglas van 3 mm dik. Het beschermt uw foto op een natuurlijke manier tegen UV-straling en voorkomt verkleuring.

Achterpaneel
Het plexiglas en de fotoafdruk worden bevestigd op een aluminium dibond achterpaneel van 3 mm dik voor extra stevigheid.

Geleverd met ophangframe
Alle Perplexen leveren wij inclusief een stevig en robuust ophangframe. Dat frame zit stevig op de achterkant gemonteerd. Bij ontvangst kunt u de Perplex dan ook gelijk ophangen.

Zorgvuldig verpakt en verzonden
Wij pakken uw Perplex goed en zorgvuldig in, zodat er geen schade wordt gemaakt tijdens het transport.

Direct bestellen

Het bestellen van een foto achter plexiglas is zeer eenvoudig. Klik op onderstaande button. U wordt dan doorgestuurd naar onze website waar u een bestand kunt selecteren. Hierna kiest u een formaat en maakt u een uitsnede.

Foto achter plexiglas bestellen