Europa & Japan verenigt in nieuw servies Blomus

Blomus introduceert Ro, een nieuw servies ontworpen door Therese Rand, die zich heeft laten inspireren door Japans keramiek

01 November 2019

Haar doordachte en stijlvolle servies is in dit geval echter gemaakt van geraffineerd Europees porselein. De elegante uitstraling van Ro is ook te danken aan de pretentieloze basis die de set naar ongekende hoogten tilt.

Ro kan voor alle dagelijkse maaltijden worden gebruikt, en voor alle tussendoortjes. Een beker voor warme dranken, een theepot, een melkkan en kommen voor groente, warme gerechten, koude gerechten en snacks. Borden voor het ontbijt, de lunch, het avondeten en late snacks. En ten slotte, een suikerpot. Therese Rand heeft bij het ontwerpen van Ro aan elk klein detail gedacht, zowel in vorm als in kleur.

Drie grijstinten

Mourning dove bevat nuances van zand en nimbus cloud bevat nuances van ivoor. En sharkskin, de donkerste tint, heeft een subtiele blauwe ondertoon. Deze drie kleuren zijn bovendien eenvoudig onderling te combineren, zodat de gedekte tafel altijd spannend, persoonlijk en uniek oogt. Het idee voor Ro ontstond toen Therese Rand bezig was met het ontwerpen van de glaswerkcollectie Flow, die eerder dit jaar door blomus werd geïntroduceerd.

Ro is te koop op www.blomus.com en bij geselecteerde winkeliers.

Reacties