string(1) "a"

Een perfect Moederdag cadeau

De producten van Relaxound brengen een staat van ontspanning en welzijn en toveren een glimlach op je gezicht, of dat van je moeder.

Stress, lawaai en hectiek zijn constante factoren in ons dagelijks leven. Een beetje ontspanning is daarom vaak voor iedereen welkom.

Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

Voor moeders die niet van vogeltjes houden is er de Lakesidebox. Het lijkt alsof je aan de oever van een meer zit midden in de ongerepte natuur. Het water spettert, vogels fluiten, eenden snateren en krekels tjirpen en je kunt direct ontspannen.

Zowel de Lakesidebox als de Zwitscherbox zijn perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

De vele uitvoeringen en kleuren maken dit een leuk decoratief item in huis. Er is keuze uit gekleurde neon prints, of bos-, en bloemmotieven. Voor wie de natuur echt in huis wil halen zijn er vele houtsoorten zoals eiken, essen en beuken.

Daarnaast presenteert Relaxound ook de Relaxscent wierookstokjes, die voor ontspanning of vitaliteit zorgen.Deze wierookstokjes zorgen direct voor een mini ontspanningsritueel. De hand gerolde wierookstokjes zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze worden gekenmerkt door een korte brandtijd van 5-8 minuten en een lage rookontwikkeling. De geur zelf blijft enkele uren in de kamer en verspreidt langdurig een positieve stemming. De kleurrijke innovatieve verpakking doet ook dienst als houder en opvangbakje voor de as.

De wierookstokjes bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen, hout, etherische oliën en gedroogd bloemenpoeder. Relaxscent wierookstokjes worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden in India gemaakt.

-> Wij lieten een Zwitscherbox testen. Ontdek de review

Verkoopprijzen

Zwitscherbox & Lakesidebox vanaf € 49,-
Relaxscent 10 wierookstokjes € 8,90
Koperen Relaxscent houder € 99,-

Meer informatie en verkrijgbaar via www.relaxound.com

Reacties