Partner

RiZZ B.V.

De entree maakt het verschil Bij RiZZ draait alles om producten die de entree definiëren, de centrale ruimte waar veel functies samenkomen en waarmee u uw eerste indruk maakt. Onze ontwerpfilosofie is iedere denkbare functionaliteit te verbeteren, zowel buiten als binnen, met behoud van een strikte en tijdloze vormtaal. Tijdloze functionaliteitWij geloven in tijdloze stukken die u bewaart, ongeacht hoe vaak u uw huis opnieuw zult inrichten of hoe vaak u verhuist. U zult vergroeid raken met hun functionaliteit en gehecht raken aan het ontwerp dat door de jaren heen blijft aansluiten bij uw smaak. Daarom maken wij producten die de tand des tijds kunnen doorstaan ??en die in elke cultuur en locatie goed op hun plaats zijn. Dat is waarom u in bijna elke regio een RiZZ dealer kunt vinden. Schoon geweten“Stelt u zich onze fabriek voor als een plaats vol magie, een plek waar vakmanschap als het ware vanzelf ontstaat vanuit de liefde voor de producten die we maken. Sinds mijn grootvader in 1941 de fabriek is gestart is lokaal vakmanschap onze grootste troef”. Sebastiaan Zuiddam, 3de generatie binnen het bedrijf. Omringd worden door luxe én een zuiver geweten hebben ten aanzien van het milieu? Met RiZZ producten is dit mogelijk: elk product is zo ontworpen dat het een minimale ecologische voetafdruk heeft. Ontdek het zelf.

MEER TONEN

Brengt een warme sfeer op iedere tafel, zowel binnen als buiten. Hij is beschikbaar in 4 opties. Antraciet, Wit, Roestvrij staal en koper

product omschrijving


KAARSENHOUDER ‘DISH + DOME’

Brengt een warme sfeer op iedere tafel, zowel binnen als buiten.

KAARSENHOUDER ‘DISH’

Laat u verrassen door het gewicht van ‘Dish’. “Dit is ons massief roestvrij stalen eerbetoon aan duurzaamheid. ‘Dish’ is het hart van deze collectie, de stabiele basis van ieder product.” Teun Fleskens, ontwerper.

STOLP ‘DOME’

Houdt de vlam brandend. Maakt iedere kaarsenhouder of –standaard geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis. Beschermt de kaars tegen wind en verhoogt de veiligheid.

 

 

 

 

Alle tafelmodellen zijn geschikt voor gebruik binnensen buitenshuis. Zowel kaarsenhouder ‘Dish’ als glazen stolp ‘Dome’ zijn verkrijgbaar als losse producten. Prijzen en artikelnummers staan in de prijslijst.

 

Meer lezen over
'DISH + DOME'?

meer van deze professional

Briefplaat zilver

Briefplaat zilver met veer, kunststof

Kapstok ‘The Split’

“Stelt u zich een scheur in de muur voor waar de klim...

Kapstok 'Vine 4'

Deze kapstok heeft een natuurlijk ontwerp en biedt veel...

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.