Designing Your World - Marcel Wolterinck

In Designing Your World presenteert Wolterinck 18 projecten: van het interior design van luxe privéhuizen tot de styling van een wonderschoon vakantiehuis.

25 Maart 2020

De high-end ontwerpstudio van Marcel Wolterinck, een van Nederlands toonaangevende designers, maakt sinds jaar en dag indruk met ontwerpen voor interieurs, exterieurs en tuinen voor particuliere en zakelijke klanten wereldwijd. Wolterinck schept voor iedere opdrachtgever een unieke wereld. In Designing Your World presenteert Wolterinck achttien projecten – van het interior design van een superjacht en luxe privéhuizen tot de styling van een wonderschoon vakantiehuis in Uruguay, en van de nieuwste door Wolterinck ontworpen producten voor gerenommeerde merken tot de inrichting van schitterende tuinen. Inclusief een apart boekje met ontwerptekeningen, plattegronden en achtergrondinformatie over het ontwerpproces.

Multidisciplinaire ontwerpen

Wolterinck bestaat uit een 1500 m2 tellende woonwinkel en een multidisciplinaire designstudio in Laren. In de studio bevinden zich maar liefst zeven disciplines onder één dak: Architecture, Interior, Styling, Art, Garden, Product en Store. Naast creative director Marcel Wolterinck werken er architecten, maar ook interieurarchitecten en designers, stylisten en tuinarchitecten; in feite alle disciplines die voor een totaalconcept noodzakelijk zijn. Die totaalconcepten en de in ieder ontwerp aanwezige aandacht voor de relatie tussen binnen en buiten maken Wolterinck uniek in zijn soort.
Stijl

Wolterinck levert maatwerk – op alle niveaus. Hoewel geen twee ontwerpen van Wolterinck hetzelfde zijn, kenmerken de ontwerpen zich door een ingetogen luxe uitstraling, aardse tinten en veelal natuurlijke materialen. Verschillende texturen, een rijke detaillering en een onberispelijke afwerking komen in elk ontwerp terug, evenals een mix van merken en een goede balans tussen functionaliteit en schoonheid.

ISBN 978 90 8989 816 6 | gebonden
Nederlands en Engels in één band
352 blz. | € 85,00
verkrijgbaar vanaf 24 maart

Meer over Wolterinck: www.wolterinck.com