De leukste persoonlijke cadeaus

De feestdagen komen eraan en we zijn met ons allen massaal op zoek naar leuke kerstcadeaus. Weet jij nog niet wat je dit jaar gaat geven?

Guido van Loon 18 December 2020

Of vind je het moeilijk om elk jaar weer iets unieks te bedenken? Ben je op zoek naar inspiratie? We geven je graag wat inspiratie voor de leukste persoonlijke cadeaus. Je wilt dit jaar niet weer met standaards cadeau zoals kaarsen, douchegel of gereedschap aankomen. Verras de ontvanger met een cadeau wat hij of zij niet snel zal vergeten. Het geeft aan dat je echt moeite hebt gedaan voor de persoon in kwestie en dat je er goed over na hebt gedacht.

Voordeel van persoonlijke cadeaus

Ga op zoek naar een cadeau wat echt bij de ontvanger past. Neem de moeite en voeg een verrassend detail toe; laat cadeaus personaliseren. Persoonlijke geschenken zijn de leukste cadeaus. Denk hierbij aan een cadeau met een bedrukking. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken met de naam van de ontvanger of verras je moeder, zus of vriendin en laat schoudertassen bedrukken met een leuke quote. Persoonlijke cadeaus laten zien hoe waardevol iemand voor jou is. Dit valt bij de ontvanger in goede aarde. Of het nou om een kerstcadeau, een verjaardagscadeau of een afscheidscadeau gaat; het is altijd leuk om iets te krijgen wat speciaal voor jou gemaakt is. Op deze manier worden cadeaus wel heel bijzonder om te krijgen én te geven.

Gepersonaliseerde woonartikelen

Nu we door de coronacrisis veel meer thuis zijn dan normaal, is het leuk om wat extra aandacht te schenken aan ons interieur. Werkt de ontvanger van het cadeau thuis, denk dan na over een passend cadeau. Een thuiswerkplek omtoveren tot een sfeervolle plek is een leuk idee waar jij je steentje aan kan bijdragen. Denk hierbij aan fotolijstjes, planten, sfeerlampen en andere woonaccessoires. Zowel op het bureau als op de vensterbank kunnen de leukste woonaccessoires geplaatst worden. Ze zorgen voor een gezellige maar productieve werksfeer. Jij kan ervoor zorgen dat de ontvanger van het cadeau zich comfortabel voelt tijdens het thuiswerken.

Ook woonaccessoires kunnen gepersonaliseerd worden. Versier het huis met bedrukte woonartikelen. Verras de ontvanger met mooie decoratie bedrukt met zijn of haar naam, een leuke tekst of een datum van een speciaal moment. Deze bedrukte cadeaus zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

In plaats van de standaard cadeaus adviseren wij om dit jaar te kiezen voor unieke persoonlijke geschenken. Een cadeau waar moeite voor is gedaan, waar goed over nagedacht is en wat niet snel vergeten zal worden. Kies jij dit jaar ook voor een persoonlijk cadeau?

Reacties