Creëer gezellige, feestelijke looks met Farrow & Ball

Om de onvermijdelijke decoratierush tijdens de feestdagen voor te zijn, onthult Farrow & Ball, zijn beste tips voor gezellige, feestelijke looks.

23 November 2021

Patrick O’Donnell, brand ambassadeur van Farrow & Ball: 

Een vleugje groen

“Groen is onmiskenbaar feestelijk, maar het beste aan deze tint is dat het er het hele jaar door fantastisch uitziet. Als jij je eetkamer ook als thuiskantoor gebruikt, krijg je met groene tinten een perfecte achtergrond om een serene, inspirerende ruimte te cree?ren.”
“Probeer eens op onverwachte manieren te werken met laagjes van groentinten. Je zou een kroonlijst kunnen nabootsen met een moderne kleur zoals Bancha, door hiermee een band te schilderen op muren geschilderd met de tint Yeabridge Green. Dit voegt een architectonisch effect toe aan de kamer.”

Badderen in een spa-omgeving

“We hebben allemaal een beetje ‘me time’ nodig tijdens de vakantie. Wat is een betere manier om te ontspannen dan lekker genietend in bad? Als de kamer heerlijk ruikt naar de aardse kruidentonen, is het relax moment nog eens zo fijn.”
“Door India Yellow in Estate Eggshell aan te brengen op de lambrisering en plinten en je muur in de finish Modern Emulsion te verven, ontstaat een meeslepende kleurverzadiging die op prachtige wijze zal stralen onder kaarslicht.”

Makkelijk doe-het-zelf detail

“Geef je keuken een prachtig detail met een geverfde achterwand. Je hebt hiervoor alleen maar schilderstape nodig en een vaste hand! Gebruik een supersterke finish zoals Modern Eggshell of Full Gloss en het geheel is ook nog eens praktisch.”
“Een lambrisering van de olijfgroene Bancha van ongeveer 30 centimeter hoog ziet er prachtig uit en cree?ert een grafisch effect als overlay op James White.”

De voordeur opknappen

“Je voordeur opknappen om er een feestelijke krans op te laten prijken is een snel klusje voor een winterweekend, maar houd rekening met de weersvoorspelling - schilder alleen buiten bij droog weer en als het meer dan 5 graden Celsius is.”
“Donkergroene tinten zoals Studio Green zullen een klassieke look cree?ren, terwijl blauwe tinten zoals Inchyra Blue een zilverkleurige eucalyptuskrans zullen accentueren. Dix Blue komt dan weer prachtig uit met meer felgekleurde kransen.”

Feestelijke openhaard

“Rijke, elegante tinten donkerblauw of bordeauxrood (denk aan Preference Red) – zullen decoraties op prachtige wijze in de kijker zetten. Probeer Chinese Blue uit de Archive Collection voor een gewaagde achtergrond voor je feestelijke decoraties. Ga nog een stapje verder en leg de nadruk op de hoogte van de kamer. Dit doe je door ook de plinten in Modern Eggshell in dezelfde tint te verven als de muur.”

Meer informatie: www.farrow-ball.com

Reacties