Breng de natuur in huis met de houten sound boxjes van Relaxound

Deze sound boxjes van Relaxound brengen een staat van ontspanning en welzijn en toveren een glimlach op je gezicht.

30 Augustus 2021

Stress, lawaai en hectiek zijn constante factoren in ons dagelijks leven. Een beetje ontspanning is daarom voor iedereen welkom. Deze sound boxjes van Relaxound brengen een staat van ontspanning en welzijn en toveren een glimlach op je gezicht. Voor wie de natuur echt in huis wil halen zijn er uitvoeringen in de verschillende houtsoorten eiken, bamboe en berken.

Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten. De Zwitscherbox is in vier houtmotieven verkrijgbaar, eiken, kersen, walnoot en bamboe.

Voor wie niet van vogeltjes houdt is er de Lakesidebox. Het lijkt alsof je aan de oever van een meer zit midden in de ongerepte natuur. Het water spettert, vogels fluiten, eenden snateren en krekels tjirpen en je kunt direct ontspannen. De Lakesidebox is verkrijgbaar in het houtmotief berken.

Zowel de Lakesidebox als de Zwitscherbox zijn perfect voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

Verkoopprijzen
Zwitscherbox & Lakesidebox in houtmotieven € 59,-

Meer informatie en verkrijgbaar via www.relaxound.com 

Reacties