Brabantia's bo touch bin 'styled by' dutchdeluxes

Luxe lederlook in limited edition

27 Februari 2019

Brabantia viert 100 jaar Dutch Design met de mooiste Bo Touch Bin ever. De unieke afvalemmer met de lange benen kreeg een vegan leren jack van Dutchdeluxes, bekend van de stoere keukenaccessoires. De luxe limited edition in warm Cognac en sterk Espresso wordt in april 2019 in de winkels verwacht. Er zijn maar 500 stuks per kleur verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Liz Zwerver, Director of Marketing and Innovation: “Dutchdeluxes is een merk dat design en kwaliteit samenbrengt in fantastische keukenaccessoires. Een perfecte match met Brabantia.”

Rock je keuken

Brabantia’s populaire Bo Touch Bin ziet er beter uit dan ooit in een nieuwe stoere outfit van Dutchdeluxes. De nieuwe ‘jas’ is handgemaakt van topkwaliteit vegan leer in warm Cognac of sterk Espresso met dubbele stiksels voor een extra stoere, authentieke look. Sebastiaan Eerhart van Dutchdeluxes vertelt: “Die stiksels zijn maar een klein detail, maar maken wel het verschil. Zoals alle details in het leven.”

Maar 2 x 500 van deze afvalemmers kregen een leren jack en dat maakt ze nóg specialer. Ze zijn verkrijgbaar vanaf april 2019. Wees er snel bij als je een van deze fantastische collector’s items in handen wilt krijgen!

Maak afval mooi

Bo Touch Bin door Dutchdeluxes bewijst dat een afvalemmer een prachtige aanvulling voor je interieur kan zijn. En dat praktisch ook mooi kan zijn! Met haar vier elegante pootjes is Bo mooi en handig. De twee binnenemmers van 11 en 23 liter (gemaakt van 100% gerecycled materiaal) zijn ideaal voor afval scheiden. Het vegan leer van deze unieke Bo is gemaakt van polyethuraan en polyester met katoen. Diervriendelijk én minder milieubelastend.

Reacties