bloomon presenteert Florascoop 2020

Voor ieder sterrenbeeld een bloem en voorspelling

18 Januari 2020

De Florascoop - oftewel bloemenhoroscoop - van bloomon onthult welke bloem bij jouw sterrenbeeld past en voorspelt wat 2020 voor je in petto heeft.

Waterman - 20 januari - 18 februari
Jouw bloem: Helenium 'Kanaria'

Het is altijd fijn om een Waterman in je buurt te hebben. De Waterman staat er namelijk om bekend dat 'ie positief in het leven staat en een echte levensgenieter is. Vandaar de match met Helenium (ook wel zonnekruid genoemd), die vrolijke lichtgele bloemen heeft en direct je aandacht trekt. En net als deze vrolijke bloemetjes heb jij ook een sterke aantrekkingskracht, waterman. Hou die positieve en realistische kijk op zaken vast, dan zul je dansend 2020 door gaan.

Vissen - 19 februari - 20 maart
Jouw bloem: Dahlia

De Dahlia is een veelzijdige bloem die niet bang is om z'n echte kleur te laten zien. Net als jij. Vissen staan bekend om hun sympathieke, artistieke, veelzijdige en aantrekkelijk karakter. De Dahlia is daarom jouw bloem, want ze staat voor 'voor altijd de jouwe' en is hét symbool voor kracht en overvloed. Liefdespartners zullen jou omschrijven als de ultieme romanticus, wat je tegelijkertijd ook een beetje overgevoelig maakt. Pluk je dag Vissen, 2020 wordt een vruchtbaar jaar voor jou!

Ram - 21 maart - 19 april
Jouw bloem: Celosia

De Celosia is een opvallende verschijning en is te herkennen aan een knetter van een kleurenpallet. Rood, groen, paars of roze: de Celosia komt in vele varianten voor. Dat maakt deze bloem de perfecte match met een Ram. Waarom? Deze bloem staat symbool voor stoutmoedigheid en een Ram houdt wel van een beetje uitdaging met spanning. Op een feestje ben jij de gangmaker, dus met jou in het gezelschap is het nooit saai. Je gaat een kleurrijk 2020 tegemoet!

Stier - 20 april - 19 mei
Jouw bloem: Peony 'Sarah Bernhardt'

Deze prachtige pioenroos met grote bladeren en een zoete geur is een echte eyecatcher. De bloem staat symbool voor eer, romantiek, liefde, elegantie en welvaart. Net als de pioenroos heeft de stier veel aandacht nodig. Stieren zijn erg gevoelig en kwetsbaar. Misschien is 2019 niet helemaal uit de verf gekomen, maar in 2020 is het tijd om te bloeien. Laat negativiteit achter je en geniet van een nieuw hoofdstuk.

Tweelingen - 20 mei - 20 juni
Jouw bloem: Heliconia

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Jij staat bekend als een echte levensgenieter en zit barstensvol energie. Je bent altijd nieuwsgierig naar de wereld om jou heen. Heliconia wordt ook wel 'olympische vlam' genoemd en staat symbool voor eeuwige jeugd. Met haar felgekleurde en stevige bladeren is deze een perfecte match met jouw karaktereigenschappen. Blijf stevig in je schoenen staan Tweelingen, want door je soms tegenstrijdige emoties kun je overprikkeld raken.

Kreeft -21 juni - 21 juli
Jouw bloem: Leucospermum

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is de Leucospermum jouw bloem! Door haar dunne langwerpige 'tentakels' ziet deze bloem er misschien een beetje scherp uit, maar schijn bedriegt - de blaadjes zijn juist heel zacht. Kreeften hebben soms een grote mond, maar een klein hartje. Liefde en vertrouwen en zorgzaamheid zijn belangrijke topics voor jou in 2020. Met de Leucospermum als symbool voor kracht en enthousiasme aan je zijde komt dat helemaal goed!

Leeuw - 22 juli - 21 augustus
Jouw bloem: Gloriosa

De Gloriosa is een prachtige bloem die opvalt door haar knallende kleuren en opvallende puntige bloembladeren die sieren op een prachtige lange steel. Door haar artistieke en glorieuze verschijning past de bloem goed bij jouw sterke en vurige karakter. Want een Leeuw vindt het niet erg om op te vallen, toch? De bijnaam van deze bloem is prachtlelie, die symbool staat voor roem en eer. En dat is niet voor niets, want Leeuwen zijn erg trouw, loyaal en zijn een populaire gesprekspartner. Blijf shinen in 2020 Leeuw, maar maar wees niet bang om ook je emotionele en gevoelige kant te laten zien.

Maagd - 22 augustus - 21 september
Jouw bloem: Gladiolus 'Milka'

IJverig, eerlijk, betrouwbaar en intelligent zijn karaktereigenschappen die horen bij het sterrenbeeld Maagd. Ze hechten veel belang aan hun waardigheid en trots. En dat laatste is ook kenmerkend voor de symboliek van een gladiool, wat in het Latijns 'zwaard' betekent. De bloem staat voor kracht, overwinning en trots. In 2020 zit jouw kracht in het loslaten. Wees niet te kritisch naar jezelf Maagd, want dan haal je meer voldoening uit het leven.

Weegschaal - 22 september - 22 oktober
Jouw bloem: Anemoon

Net als deze vrolijke bloem ben jij het zonnetje in huis. De Anemoon is te herkennen aan haar grote bloemen met een zwart hart. Dat klinkt misschien somber, maar daar is daar niets van waar. Integendeel! Zorgzaamheid en eerlijkheid staan bij jou hoog in het vaandel. Tja, het is geen verrassing dat de Anemoon een unieke match is voor de Weegschaal. De bloem staat namelijk symbool voor 'ik wil graag bij je zijn'. Dat klinkt je vast als muziek in de oren, want je staat bekend als een echte romanticus en een hartenveroveraar. Dat maakt jou voor anderen een zeer aantrekkelijke liefdespartner. Maar pas op Weegschaal, wees voorzichtig met de liefde in 2020. Je bent een charmeur, maar kijk uit dat je geen harten breekt.

Schorpioen - 23 oktober - 20 november
Jouw bloem: Chrysant

De Chrysant staat voor vriendschap, trouw en eerlijkheid, geluk en gezondheid. En dat is precies wat jij belangrijk vindt in vriendschappen en relaties. Volgens de Japanse cultuur brengt een bloemblad van een Chrysant onderin je wijnglas je een gezond en gelukkig leven. Genoeg redenen om nogmaals het glas te heffen dit jaar. Cheers!

Boogschutter - 21 november - 20 december
Jouw bloem: Allium

De Allium is een nogal aanwezige bloem. En nee, niet per se om haar uiterlijk, maar vooral om haar geur. Als je een Allium schuin afsnijdt, zul je direct ontdekken dat ze behoort tot de familie van de uien. En nu zegt dat niets over jouw geur Boogschutter, maar wel om je avontuurlijke drang. Als het gaat om durven, steek jij met kop en schouders overal bovenuit. Net als de vrolijke bolvormige bloem op haar lange steel. De Allium is een dappere doorbloeier die niet snel opgeeft, een eigenschap die jullie gemeen hebben.

Steenbok - 21 december - 19 januari
Jouw bloem: Alstroemeria

Alstroemeria is een vurige vriendschapsbloem. Van oppervlakkige en vluchtige contacten word jij niet gelukkig. Jij investeert in stabiele en langdurige vriendschappen en staat altijd klaar als je vrienden naar je toe komen voor je wijze raad. Daarom is de Alstroemeria jouw perfecte match. Wist je dat alle blaadjes hun eigen betekenis hebben? Humor, geduld, medeleven, begrip, daadkracht en respect. Allemaal facetten die jouw vriendschappen zo bijzonder maken. Pas op dat je niet altijd verwacht wat jij de ander geeft, want dan kun je teleurgesteld raken.

bloomon

bloomon is de online bloemist voor premium bloemen. De verse seizoensbloemen in unieke designs worden rechtstreeks van de kweker tot aan de deur bezorgd. Het bloemenaanbod bestaat uit de inmiddels bekende bloomon Original - een modern, luchtig en speels boeket verkrijgbaar in drie maten - en de nieuwe lijn bloomon Atelier: keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaar. Het is ook mogelijk om eenmalig de bloomon Flowergram, de cadeaubos of een giftcard te bestellen. bloomon is in 2014 opgericht door Patrick Hurenkamp, Bart Troost en Koen Thijssen. Hun missie: happiness verspreiden met bloemen.

Reacties