bloomon lanceert paascollectie met vrolijke designs

Speciaal voor de paasdagen heeft bloomon haar online 'floral shop' gevuld met vrolijke, feestelijke designs.

21 Maart 2021

De collectie bestaat uit verse bossen gevuld met populaire paasklassiekers en ontluikende voorjaarsbloemen, en luxe droogbloemen op een voetstuk in zachte voorjaarstinten. Van een weelderig tulpenfeest tot een exclusieve co-creatie met mode- en lifestylemerk Sissy-Boy.

Ontdek de paascollectie van Bloomon

Floral Easter Feast - Sissy-Boy x bloomon

Speciaal voor de paasdagen slaan mode- en lifestylemerk Sissy-Boy en online bloemist bloomon de handen ineen met als resultaat een echte eyecatcher: de Floral Easter Feast. Deze luxe glazen vaas in een frisse kleur groen is rijkgevuld met flamboyante voorjaarsbloemen van de beste kwaliteit. Het weelderige en excentrieke boeket van bloomon bestaat uit vele favorieten van het voorjaar zoals Magnolia, Franse tulpen, statige Alliums en Salix-takken. Het ontwerp van deze bos is speciaal samengesteld voor de curvy glazen vaas van Sissy-Boy. Een 'match made in flower heaven' waar heel het huis blij van wordt. Centraal in het ontwerp staat de frisse kleur groen: de kleur die vruchtbaarheid, voorjaar en nieuw leven symboliseert. Een belangrijke tint voor Sissy-Boy én bloomon, die deze kleur speciaal voor deze samenwerking hebben geselecteerd.

Mono 'Tulip'

Bij de Mono van bloomon staat één type bloem in de spotlight. De Mono 'Tulip' is een klassieker in een nieuw jasje: een speelse mix van de allerbeste tulpen. Franjertulpen, dubbele tulpen, papegaaitulpen en de Franse pioentulp; elke steel is een ander soort en de tulpen zijn op verschillende hoogtes afgesneden. Het resultaat is een weelderige bos met schilderachtige vormen en bonte kleuren. Het design is geïnspireerd op de bloemstillevens van oude meesters uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. De keramische cone vaas in zachte blush-tint kan optioneel worden toegevoegd aan je bestelling.

Atelier 'Golden Glory'

De artistieke lijn Atelier verrast tijdens de paasdagen met een uitbundig design in vurige kleuren. Het design 'Golden Glory' heeft een horizontale vorm en is daarmee perfect voor op de brunchtafel. Gevuld met onder andere de klassieke paastak Corylus (hazelaar), de Leucospermum (nutan), oranje Chasmanthe, frisse tulpen en ranonkels. Dit design is ontworpen voor de laboratoriumvaas, die optioneel kan worden toegevoegd aan je bestelling.

Pixie, Original & Deluxe

Ook de iconische Pixie, Original en Deluxe zijn dit jaar op hun paasbest. Deze speelse en luchtige bossen zijn rondom de paasdagen onder andere gevuld met klassieke paastakken, zoals Forsythia en Salix 'Golden curls', en de beste voorjaarsbloemen in zachte pasteltinten. Pixie heeft een compacte en ronde vorm, Original verrast met bloemen in verschillende hoogtes en texturen en Deluxe imponeert met lange, opvallende stelen.

Flowerstone 'Spring Solace'


De Flowerstone bestaat uit lange, elegante droogbloemen op een voetstuk van keramiek en is een waar kunstwerk in elke ruimte. Het lentedesign 'Spring Solace' is gevuld met onder andere Mimosa, Craspedia (het gele drumstokje), de Leucospermum (nutan) en de Washingtonia palm. De keramische steen met staanplaatsen voor droogbloemen is met de hand geverfd in een lichte zandkleur — elke steen is anders.

Flowergram 'Pastel Blonde' en 'Sunny Amber'Het droogbloemenontwerp Flowergram is rond de paasdagen verkrijgbaar in twee verschillende voorjaarsdesigns. Het design 'Pastel Blonde' is gevuld met onder andere de hazenstaart (Lagurus), elegante grasjes, een roze wolk van Ozothamnus en de springerige Craspedia, het gele drumstokje. Het design 'Sunny Amber' is gevuld met onder andere een wolk van Mimosa, geurende lavendel, een Nigella seedpod en een ranonkel, speciaal voor bloomon gedroogd. De Flowergram van bloomon komt inclusief houten plateau waar je de bloemen op kunt zetten, is luxe verpakt en wordt door de brievenbus bezorgd.

De paascollectie van bloomon is verkrijgbaar vanaf € 19,95 en te bestellen vanaf 22 maart op bloomon.nl. De Floral Easter Feast - Sissy-Boy x bloomon is al voor pre-order beschikbaar. Alle prijzen en mogelijke leveringsdata staan vermeld op de website.

Reacties