Behang in de hoofdrol voor elke woonstijl

Tegenwoordig zijn er talloze verschillende woonstijlen. Een fotobehang brengt deze woonstijl écht tot zijn recht en is tegenwoordig helemaal hip!

10% korting

Normaal betaal je €14,95/m2 inclusief btw en gratis levering voor het fotobehang.

Maar met de kortingscode wonen ontvang je nu 10% korting op je bestelling!

Fotobehang van Fotomuur

Nog nooit kon je uit zoveel woonstijlen kiezen als nu; stoer industrieel, basic, Scandinavisch, bohemian, botanisch, retro of klassiek romantisch.
En bij elke woonstijl vind je wel een passend behang. Want een mooi behang maakt je interieur écht af en accentueert de woonstijl die bij jou past.

Tegenwoordig speelt behang, en dan in het bijzonder fotobehang, een steeds belangrijkere rol bij de inrichting van een ruimte. Waar behang vroeger als achtergrond of ondergrond diende, is het behang steeds vaker een object op zich, een blikvanger, een “eyecatcher” geworden. Deze trend wordt ook gretig opgepikt door diverse interieurstylisten, woonmagazines en tv-programma’s over wonen. Fotobehang is dé trend in de interieurbranche.

Naast het gebruikelijke behang op de rol, is er steeds meer vraag naar behang op maat en naadloos behang.

Fotomuur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van fotobehang op maat. Wij printen op kwaliteits vliesbehang en Airtex (vinylbehang).

Wist je dat vliesbehang ook wel snelbehang genoemd wordt? Dat komt omdat het aanbrengen van vliesbehang super easy is. Je brengt de lijm aan op de muur en plakt het behang er tegenaan. Je hebt niet eens een behangtafel nodig. En...na jaren is het verwijderen van vliesbehang een stuk makkelijker dan het ouderwetse papieren behang wat je nog moest afstomen.

Vliesbehang is te krijgen op banen van 46,5 cm, 75 cm of 150 cm breed. Inprincipe geldt hoe minder naden hoe mooier het eindresultaat. Wil je liever helemaal geen naden? Kies dan voor Airtex. Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Het is enorm sterk, scheurt en kreukt niet. Is goed afwasbaar en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. Het doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt. Het fotobehang wordt dus uit één stuk geprint.

Of je nu kiest uit een rustgevend bosbehang, een beroemd kunstwerk uit het Rijksmuseum, een oude brickwall of een fotobehang van een eigen foto, bij fotomuur ben je aan het juiste adres. 

Voor welk fotobehang heb jij nog een muur vrij?