Interieuradvies met Feng Shui

Een binnenhuisadvies van Eline Cointepas verhoogt het leefgenot in een bestaande woning. Je huis wordt een echt thuis dat helemaal bij jou past.

Interieuradvies met Feng Shui

Een binnenhuisadvies verhoogt het leefgenot in een bestaande woning. Dit gebeurt door het geven van praktisch advies hoe je dit kunt doen door kleinere of grotere aanpassingen in de inrichting van uw huis.

Een advies van Eline Cointepas houdt altijd rekening met de persoonlijke wensen van de bewoners. Ik geef advies om van je huis een thuis te maken in jouw eigen stijl.

Klopt er iets niet in huis? Ervaar je een probleem in huis? Dan is een Feng Shui advies de eerste stap naar een oplossing. We kijken eerst naar wat de energie in het huis je wilt vertellen. Daarna kijken we hoe dat concreet in de inrichting is op te lossen.

Een advies bestaat uit:

Vooronderzoek van de situatie met behulp van de plattegrond van het huis.

Een consult bij je thuis.

Een uitgewerkt plan voor de nieuwe inrichting van je huis.

(ver)bouw advies

 

Een huis bouwen of verbouwen is een spannende aangelegenheid. Het doel is om meer woongenot en levensvreugde in een huis te krijgen.

Bij de bouw van een huis is het fijn om vanaf het begin met een goede interieur architect naar de tekeningen van het huis te kijken of alle ruimtes op de voor goede plaats bedacht zijn. Indien nodig is er nu nog het een en ander aan te veranderen.

Bij de verbouwing van een bestaand huis realiseren we ons vaak niet dat niet alleen het huis fysiek verandert maar dat er ook iets met de energie van het huis gebeurt. Elke verandering, hoe klein ook, heeft invloed op de werking van de energie in huis.

Bij een verbouwingsadvies kijk ik naar:

- de geografische ligging van het huis

- De wensen van de bewoners

- Hoe passen de wensen bij de mogelijkheden van het huis
- Hoe wordt de energie van het huis verbeterd
- De plattegrond van de huidige situatie en de tekening van de nieuwe situatie