Foto: servies

100% biologisch afbreekbaar designservies

Het nieuwe Plant Fiber servies van Point-Virgule is 100% biologisch afbreekbaar. Het is oersterk en gemaakt van natuurlijke materialen.

De oogstrelende designcollectie bestaat uit mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Het servies is zeer licht van gewicht en ideaal voor onderweg. Een uitstekende keuze dus in de strijd tegen wegwerpbestek.

Het servies is verkrijgbaar in diverse kleuren die ontstaan door toevoeging van voedselveilig pigment. Hierdoor krijgt het een zachte, eigentijdse uitstraling. Het is minder breekbaar dan glas of aardewerk. De verschillende onderdelen zijn los verkrijgbaar.

Biologisch en voedselveilig

De keukentools zijn gemaakt van talkpoeder en PLA, een biologisch en recyclebaar materiaal op basis van suiker uit maïs en cassave. De nieuwe collectie is daardoor zeer milieuvriendelijk en compleet voedselveilig. Het servies is vrij van BPA, ftalaten, melamine en formaldehyde en kan volledig gecomposteerd worden zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen.

De Plant Fiber Collectie kan prima in de diepvries en in de magnetron (3 minuten, maximaal 750W). Je kunt het met de hand afwassen of in de huishoudelijke vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 100°C.

Informatie

De Plant Fiber Collectie van Point-Virgule is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Adviesprijzen: Mok € 4,95 - Borden vanaf € 5,95 - Kommen vanaf € 6,95 - Besteksets vanaf € 4,95.
Point-Virgule is een merk van LivWise. 

Het volledige assortiment vind je op www.livwise.nl.

Reacties