Prachtige exclusieve wandafwerking van Proluca Interiors

Al in de Middeleeuwen werd behang gebruikt als wanddecoratie. Toen was het vooral in de vorm van tapijten die aan de muur werden gehangen.

Exclusieve wanddecoratie

Deze methode had soms nog een groot voordeel. Want behalve het feit dat deze wandtapijten mooi waren om naar te kijken, konden ze ook verbergen dat er scheuren in de muren zaten, of vochtplekken. Tegenwoordig is het gelukkig niet meer nodig om de scheuren in de muur te verdoezelen. Als je nu behang kiest, dan wil je gewoon een mooi accent aan je woonkamer toevoegen. En zo je eigen sfeer in huis creëren.

Eigen stijl in je huis met exclusief behang
Dat je met behang voor een geheel eigen stijl kunt zorgen, is eigenlijk heel logisch. Want niet alleen je meubels zijn belangrijk in je huis. Je zit natuurlijk vaak in de woonkamer als je bijvoorbeeld televisie kijkt en dan wil je een bank die prettig en ontspannen zit. Maar met het aanbrengen van exclusief behang zorg je ervoor dat er een nog betere harmonie is tussen de meubels en je vloer. Want als de achtergrond van je woonkamer een kleur of patroon heeft waar jij je thuis bij voelt, dan draagt dat bij tot de de juiste sfeer in huis.

Een uitgebreide collectie voor ieder interieurstijl
Als je op zoek bent naar een exclusief behang voor je woonkamer, dan let je natuurlijk op de stijl van je inrichting. Want het is belangrijk dat het behang goed past bij de meubels, maar vooral bij het soort interieur waar je voor gekozen hebt. In de collectie exclusief behang van Proluca Interiors kun je kiezen uit behang dat samengesteld is op basis van papier en zijde, of papier en linnen. Dit zorgt niet alleen voor de uitstekende kwaliteit, het zorgt er ook voor dat het exclusief behang er altijd mooi uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende patronen, van een golvende streep tot abstracte voorstellingen. Voor iedere woonkamer en voor iedere stijl is er keuze genoeg. Het behang is ook in veel verschillenden kleuren te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor neutraal grijs en crèmekleurig. Of kies voor een opvallend patroon dat samengesteld is uit meerdere kleuren.

Behangen is niet alleen voor de woonkamer
Niet alleen de woonkamer is geschikt om te behangen. Wat dacht je van de slaapkamer, of de kinderkamer? Met een exclusief behang in de favoriete kleuren van je kind kun je het hele thema van de kinderkamer doortrekken. En vergeet de studeerkamer niet. Als je veel thuis werkt, dan heb je misschien behoefte aan een rustige achtergrond tijdens de intensieve online meetings. Het juiste exclusieve behang creëert rust en harmonie, ook in kleinere kamers. Of het geeft de kamer een opvallende accent, waardoor het de blikvanger in de ruimte is. Het is dan ook niet nodig om alle muren in een ruimte te behangen. Want hoewel we niet meer in de middeleeuwen leven, is het natuurlijk geen enkel probleem om het idee van toen te laten herleven en één muur te bedekken met mooi exclusief behang dat daardoor de blikvanger van je kamer is.