Werk aan de Muur: eenvoudig kunst thuis

Met het online platform Werk aan de Muur heb je eenvoudig en betaalbaar kunstwerk aan de wand hangen.

16 November 2013

Werk aan de Muur is een online platform, waarop werk van ruim 3.500 beeldmakers – professionals én amateurs – kan worden gekocht. Bijzonder is de vrije keuze in afmeting en materiaal van het gekozen werk. Hierdoor is elk werk uniek in zijn soort en perfect passend in het interieur. Op de site kan eenvoudig gezocht worden op stijl, kleur, genre, trefwoord of op beeldmaker. Middels de Werk aan de Muur app is te zien hoe het gekozen werk ook daadwerkelijk in het interieur zal staan. Werk aan de Muur is een jonge onderneming en nu al winnaar van de Thuiswinkel Award 'De Beste Startende Webwinkel 2013', winnaar 'Best e-commerce startup Award 2013' en als uitstekend beoordeeld op Trustpilot, een platform voor het delen van online shop-ervaringen.

Een mooi werk aan de wand is bepalend voor de sfeer in het interieur. Werk aan de Muur helpt met het vinden van het juiste werk van aangesloten fotografen, schilders en andere creatieven. Werk aan de Muur biedt hiermee een unieke galerie met kunstwerken tegen betaalbare prijzen.

Hoe krijg je een Werk aan de Muur?

Op de site kan gezocht worden op trefwoord, genre en stijl, maar ook op kleur en beeldmaker. Handig als nog niet duidelijk is welk beeld het moet zijn, maar wel in welke stijl of kleur. Na het kiezen van het beeld, kan het materiaal en het formaat gekozen worden. Elk werk wordt op maat gemaakt en kan toegepast worden op aluminium, canvas, Xpozer of geleverd worden als (ingelijste) poster. Binnen 10 werkdagen hangt het kunstwerk aan de muur.

Werk aan de Muur App

Met een beeld van Werk aan de Muur wordt een bijzonder én betaalbaar kunstwerk in huis gehaald, dat bij slechts weinig anderen ook aan de muur zal hangen. Om te bepalen of het werk ook daadwerkelijk past binnen het interieur is de Werk aan de Muur app ontwikkeld. Elk werk uit de collectie heeft een werkcode. Vul deze werkcode in op de app en het werk verschijnt in beeld. Middels de camera van de smartphone of tablet kan het werk op de juiste plek in het interieur geprojecteerd worden. Door het maken van een foto is direct te zien of het gekozen werk naar wens is. Middels Facebook en Twitter kunnen ook vrienden meebeslissen.

Meer informatie: www.werkaandemuur.nl

Publicatiedatum: 16 november 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties