Foto: 2017-12/Wallart-fotokunst.jpg

Persoonlijke cadeaus voor Kerstmis

Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor het interieur, zoals een foto op canvas? Of kies je liever voor een ander cadeau? Check dit overzicht!

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Dat betekent dat de uitverkoop bij de meeste (web)shops ook weer voor de deur staat. Het is het ideale moment om voor jezelf een mooi en persoonlijk cadeau te geven voor bijvoorbeeld je interieur, of om dit natuurlijk te vragen aan de Kerstman. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op canvas, een kookschort bedrukt met je naam of andere fotokunst voor aan de muur? Bekijk hier de leukste persoonlijke cadeaus voor Kerstmis.

Leuke foto op canvas

Een van de meest persoonlijke cadeaus voor mannen én vrouwen is zonder twijfel een leuke, kleurrijke foto op canvas. Hierbij kun je natuurlijk kiezen voor een bestaande foto van bijvoorbeeld een mooie zonsondergang, een kunstwerk of een grote stad, maar om het cadeau nóg persoonlijker te maken is het leuker om voor een eigen foto te kiezen. Ga voor een mooie herinnering en laat deze vereeuwigen op een groot canvasdoek. Of kies juist voor meerdere foto’s, bijvoorbeeld drie voor een drieluik, en laat deze op een paar kleine doeken afdrukken. Wat ook bijzonder is om te maken met canvas is een soort van collage, maar dan met meerdere doeken in verschillende maten (en vormen).

Persoonlijk schort voor in de keuken

Ben je gek op koken of is diegene voor wie jij een cadeau wilt kopen dol op de lekkerste maaltijden bereiden in de keuken? Dan is een persoonlijk schort een heel leuk cadeau. Met dit presentje kun je eigenlijk alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijk schort dat precies in de kleuren is die hij of zij leuk vindt of ga voor een schort met een persoonlijk tintje. Dit kun je doen door er een bepaalde tekst op te drukken, zoals een persoonlijk motto of de naam of bijnaam van degene. Een dergelijk schort ‘hangt’ niet alleen leuk in de keuken maar maakt het koken ook nog eens een stuk gezelliger.

Fotokunst in de woonkamer

Een andere vorm van een persoonlijk cadeau met Kerstmis is fotokunst in de woon- of slaapkamer of keuken. Dit zien we in verschillende items terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verwisselbaar kunstwerk? Selecteer het favoriete kunstwerk van je vriend of vriendin en laat deze afdrukken in een verwisselbaar frame. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om voor ieder seizoen een ander kunstwerk te kiezen zodat hij of zij gemakkelijk het schilderij kan aanpassen. Dit kun je natuurlijk ook doen met een eigen gemaakte foto of kunstwerk, zo wordt het cadeau nog persoonlijker.

Persoonlijk smartphonehoesje

Vandaag de dag zijn we constant in de weer met onze smartphone. De telefoon is niet alleen meer handig om mee te bellen, we hebben het apparaatje altijd in de buurt om social media te checken, even te appen en om foto’s mee te maken. Extra leuk om je telefoon een persoonlijke touch te geven. Kies een mooie verticale foto uit van een dierbare herinnering of een te gekke vakantie en laat deze afdrukken op een smartphonehoesje. Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders en mogelijkheden dat je dit hoesje helemaal naar eigen smaak kunt laten ontwerpen. Voeg dus vooral leuke details toe zoals bloemetjes, cactussen, stipjes en meer.

Samengestelde giftboxen

Er zijn steeds meer (web)winkels waar je terecht kunt voor het samenstellen van of het bestellen van uitgebreide giftboxen. Denk hierbij aan wijnboxen met diverse soorten wijn, maaltijdboxen met allerlei eten en drinken, chocoladeboxen met de lekkerste chocolaatjes, bierboxen met verschillende soorten speciaalbieren en nog veel meer. Giftboxen zijn altijd een grote verrassing omdat het altijd uit meerdere cadeaus bestaat. Het voelt als een soort kerstpakket dat je uitpakt waarbij je steeds iets nieuws tegenkomt. Daarnaast is het leuk aan een giftbox dat je precies de box kunt kiezen die bij de ander past, waardoor het cadeau ontzettend persoonlijk wordt.

Waardebon voor een dagje uit of weekend weg

Wil je wat meer geld uitgeven en een ander op een bijzondere manier verrassen? Neem diegene dan met Kerstmis mee naar een leuke kerstmarkt in Nederland of Duitsland inclusief een overnachting. Of kom lekker uitwaaien op een van de Waddeneilanden en geniet van een uitgebreid hotelarrangement met diner. Je hoeft het land helemaal niet uit om een onvergetelijk dagje uit of nachtje weg te beleven. Daarnaast zijn dergelijke arrangementen aan te passen op persoonlijke wensen, wat het het ideale kerstcadeautje maakt voor dit jaar!

Reacties