Partner

RiZZ B.V.

De entree maakt het verschil Bij RiZZ draait alles om producten die de entree definiëren, de centrale ruimte waar veel functies samenkomen en waarmee u uw eerste indruk maakt. Onze ontwerpfilosofie is iedere denkbare functionaliteit te verbeteren, zowel buiten als binnen, met behoud van een strikte en tijdloze vormtaal. Tijdloze functionaliteitWij geloven in tijdloze stukken die u bewaart, ongeacht hoe vaak u uw huis opnieuw zult inrichten of hoe vaak u verhuist. U zult vergroeid raken met hun functionaliteit en gehecht raken aan het ontwerp dat door de jaren heen blijft aansluiten bij uw smaak. Daarom maken wij producten die de tand des tijds kunnen doorstaan ??en die in elke cultuur en locatie goed op hun plaats zijn. Dat is waarom u in bijna elke regio een RiZZ dealer kunt vinden. Schoon geweten“Stelt u zich onze fabriek voor als een plaats vol magie, een plek waar vakmanschap als het ware vanzelf ontstaat vanuit de liefde voor de producten die we maken. Sinds mijn grootvader in 1941 de fabriek is gestart is lokaal vakmanschap onze grootste troef”. Sebastiaan Zuiddam, 3de generatie binnen het bedrijf. Omringd worden door luxe én een zuiver geweten hebben ten aanzien van het milieu? Met RiZZ producten is dit mogelijk: elk product is zo ontworpen dat het een minimale ecologische voetafdruk heeft. Ontdek het zelf.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht rizz.nl

Kapstok ‘Top Down’

De kapstokkencollectie bestaat uit meerdere componenten die in elkaar passen door middel van een inventieve verbinding.

Kapstokkencollectie

Door het toevoegen of verwijderen van componenten is het mogelijk om uw kapstok naar eigen inzicht en wens te ontwerpen.
Wij hebben een systeem ontwikkeld waar u een leven lang gebruik van kunt maken, ook wanneer u verhuist of uw huis opnieuw inricht.
De kapstok ‘Top’ wordt aan het plafond bevestigd en heeft een top-down benadering. 
Verkrijgbaar in roestvrij staal, antraciet en wit. 
Bezoek onze website voor meer informatie en onze dealers: www.rizz.nl

WAAROM ‘TOP DOWN’?


- Voor een ruimtelijk effect
- Andere afmetingen leverbaar op verzoek
- Voeg haken toe om het aantal items dat u kunt opbergen, te verhogen

Watch RiZZ The Experience

Meer lezen over
'Kapstok ‘Top Down’'?

meer van deze professional

Kapstok 'Vine 4'

Deze kapstok heeft een natuurlijk ontwerp en biedt veel...

Kapstok ‘Curve’

Kantoor, winkel, appartement? Bevestig de kapstok ond...

DISH + DOME

Brengt een warme sfeer op iedere tafel, zowel binnen al...

Toon alle 39 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.