Foto: Plameco-metamorfose-1

Een metamorfose voor de hele ruimte

Een plafond is een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Met de juiste uitstraling en plafondverlichting kun je de sfeer creëren die bij de woning past.

Onderhoudsvriendelijk

Plameco plafonds zijn vocht- en warmtebestendig, schimmelwerend en kleurvast. Hierdoor zijn Plameco plafonds erg onderhoudsvriendelijk. Komt er viezigheid op het plafond, dan kun je dit eenvoudig met een vochtige doek schoonmaken.

De voordelen

- Persoonlijk lichtplan
- Meestal in 1 dag geplaatst
- Ontzettend veel designmogelijkheden
- Verbetert de akoestiek

   

Zorgeloos een compleet nieuw plafond

Vaak komt er veel kijken bij het plaatsen van een nieuw plafond: veel voorbereiding en een wekenlange verbouwing. Gelukkig is deze tijd voorbij. Een Plameco plafond wordt vaak in 1 dag geplaatst.

Tijdens het plaatsen van het Plameco plafond kunnen de meubels gewoon in de ruimte blijven staan en er zal weinig tot geen stof vrijkomen. Het is een snelle oplossing voor een nieuw plafond én door de vele mogelijkheden van een Plameco plafond, creëren we ook een uniek plafond dat perfect bij de ruimte past!

Plafondverlichting van Plameco

Plameco heeft ontzettend veel mogelijkheden qua plafondverlichting. Ons aanbod bestaat onder andere uit inbouwspots, glasfiber-verlichting, led-strips, verlichting achter het plafond en Swarovski verlichting.

Naast de verschillende verlichtingsopties, is het ook mogelijk om je eigen lichtplan op te stellen. Wil je verlichting recht boven de eettafel? Of in je favoriete leeshoek? Dit is allemaal mogelijk met een Plameco plafond. Samen met de Plameco adviseur kijk je naar de beste verlichtingsmogelijkheden voor de ruimte in jouw huis.

Meer informatie: www.plameco.nl

Reacties
Anderen bekeken ook