Verouderde plankenvloer

JW Parket levert verschillende soorten verouderde vloeren. De planken zijn in diverse breedtes verkrijgbaar en er zijn diverse kleur technieken en breedtes en lengtes mogelijk.

Zij leveren breedte maten vanaf 14cm tot 48cm breed. Verouderde planken zijn al verkrijgbaar vanaf € 69.50 p/m² (excl. legkosten, ondervloeren en randafwerkingen).

Multiplank

De toplaag van de gepatenteerde Multigarant plank bestaat uit 4/6/8mm massief hout. Dit is evenveel als de slijtlaag van een massief vloerdeel. Hieronder is een multiplex body aangebracht van bijvoorbeeld 18mm. Deze multiplex body wordt watervast verlijmd aan de toplaag en in messing en groef gezaagd. Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze vloer, waarbij werken nagenoeg uitgesloten is. De Multigarant plank is o.a. dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

De Multigarant plank is een speciaal ontwikkelde plank welke onder garantie zonder problemen los gelegd kan worden. Een groot voordeel hiervan is dat dit ook nog eens veel tijd bespaart! Bij het monteren is er geen ongemak meer van plakkerige handen en nare lijm vlekken, want er komt geen lijm of spijker aan te pas. Er hoeven zelfs geen speciale gereedschappen voor aangeschaft te worden. De vloer is ook eenvoudig zelf te monteren en eventueel te demonteren bij een verhuizing. De planken vloer wordt zowel onbehandeld geleverd, maar het is ook mogelijk deze al in de fabriek voor te laten oliën met diverse mogelijkheden van uitstraling en kleur.

Plankenvloeren al vanaf € 49,-p/m². (onbehandeld)