string(1) "p"

Natuursteen in huis

De uitstraling van je woonkamer of keuken wordt grotendeels bepaald door je vloer. Een natuursteen vloer van Nibo Stone geeft zeker de juiste stijl.

Kies voor een lichte vloer in een donkere woonkamer om de ruimte optisch groter te laten lijken

De uitstraling van je woonkamer wordt grotendeels bepaald door je vloer. Ga je voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen vloer geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op generatie meegaat. Elke vloer is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

In haar XXL showrooms, heeft Nibo Stone tal van bijzondere natuursteen vloeren uit haar collectie gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er bij jouw thuis uit komt te zien. Alle vloeren zijn door Nibo Stone zelf geimporteerd, rechtstreeks uit de groeve. Je haalt daarmee niet alleen iets unieks in huis, maar zo weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt. Er zijn geen tussenpersonen en de kwaliteit is gewaarborgd. 

Wil je meer weten over de natuursteen vloeren van Nibo Stone? Bestel dan het gratis ebook natuursteen vloeren, boordevol tips en inspiratie of bezoek de showroom van Nibo Stone. 

Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten