Natuursteen in huis

De uitstraling van je woonkamer wordt grotendeels bepaald door je vloer. Een natuursteen vloer van Nibo Stone geeft zeker de juiste stijl.

Kies voor een lichte vloer in een donkere woonkamer om de ruimte optisch groter te laten lijken

De uitstraling van je woonkamer wordt grotendeels bepaald door je vloer. Ga je voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen vloer geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op generatie meegaat. Elke vloer is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

Populair voor de woonkamer zijn de antracietkleurige tegels. Grote stenen met een formaat van 60 x 60 of zelfs 80 x 80 cm passen goed in een stoer en elegant, modern interieur. Zandkleurige stenen geven de landelijke woonkamer de sfeer van een oud herenhuis. In haar inspiratiecenters in Vianen en Venlo heeft Nibo Stone tal van bijzondere natuursteen vloeren uit haar collectie gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat u een goed beeld heeft van hoe de vloer er bij u thuis uit komt te zien. 

Win een BBQ
Wanneer je tussen 1-31 augustus de showroom van Nibo Stone in Vianen bezoekt, maak je kans op een large Auplex Kamado BBQ. Lees hier meer over de actie.