array(1) { ["path"]=> string(14) "www.decork.nl/" }
Partner

Decork Kurkspeciaalzaak

Décork is een vereniging met meer dan 30 jaar ervaring en een aantal vestigingen door het land, met elk een eigen karakter.

Wij zijn van mening dat er in ons land wel degelijk verschillen zijn tussen bijvoorbeeld Groningers en Gelderlanders. Daarom heeft elke vestiging een eigenaar of bedrijfsleider die de taal spreekt en op de hoogte is van de regionale trends en wensen.

Ook is elke winkel volgens deze gedachte ingericht, hierdoor zijn ze allemaal verschillend met wel de voordelen van het collectief zoals kwaliteit voor een redelijke prijs.

Décork kurkspeciaalzaken blijft samen met zijn leveranciers continu innoveren. Makkelijkere plaatsingsystemen, betere lakken met een hoge slijtvastheid, en natuurlijk nieuwe kleuren en kurk fineren.

Onze visie is dat u als klant centraal staat, waardoor wij aan bijna al uw wensen gehoor kunnen geven.

MEER TONEN

Kurk is het meest milieu vriendelijkst, ecologische, duurzame en natuurlijkste product, dat voor vloeren gebruikt wordt.

De schors van de kurkeik wordt van de boom “gepeld” zonder de boom te kappen of dat deze doodgaat. Na het pellen groeit de schors weer aan en na ongeveer negen jaar kan dit procedé wederom worden herhaald.

Gespecificeerde gegevens

Kurkvloeren van Décork kunnen in duizenden kleuren worden gemaakt. Daarnaast is er de keuze uit verschillende fineren en maatvoering.

Décork kurkvloeren hebben de onderstaande eigenschappen:

- Geluiddempend
- Veerkrachtig
- Isolerend
- Milieuvriendelijk
- Lange levensduur
- Geschikt voor vloerverwarming
- Makkelijk in onderhoud
- Betaalbaar
- Overal toepasbaar

Décork kurkvloeren kunnen dan ook in bijna iedere ruimte worden toegepast. De woonkamer, slaapkamer, hal, keuken tot zelfs in de badkamer.

Meer lezen over
'Kurkvloer'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.