string(1) "b"
Profielfoto van Decork Kurkspeciaalzaak

Decork Kurkspeciaalzaak

Asselsestraat 63, 7311ED Apeldoorn

Over ons

Décork is een vereniging met meer dan 30 jaar ervaring en een aantal vestigingen door het land, met elk een eigen karakter. Wij zijn van mening dat er in ons land wel degelijk verschillen zijn tussen bijvoorbeeld Groningers en Gelderlanders. Daarom heeft elke vestiging een eigenaar of bedrijfsleider die de taal spreekt en op de hoogte is van de regionale trends en wensen. Ook is elke winkel volgens deze gedachte ingericht, hierdoor zijn ze allemaal verschillend met wel de voordelen van het collectief zoals kwaliteit voor een redelijke prijs. Décork kurkspeciaalzaken blijft samen met zijn leveranciers continu innoveren. Makkelijkere plaatsingsystemen, betere lakken met een hoge slijtvastheid, en natuurlijk nieuwe kleuren en kurk fineren. Onze visie is dat u als klant centraal staat, waardoor wij aan bijna al uw wensen gehoor kunnen geven.

Het is mogelijk om uw kurkvloer in een bepaalde kleur te maken. Hiermee zijn wij ongeveer in 1986 mee begonnen, met wit en grijs tinten.

Tegenwoordig maken wij alle kleuren van Histor, Flexa en uit de RAL en NCS waaiers.

De meeste collega's kleuren zelf. Dat wil zeggen handmatig. Hierdoor is het makkelijker om de kleur eventueel aan te passen als deze nog net niet helemaal naar wens is.