Decork Kurkspeciaalzaak

Partner

Décork is een vereniging met meer dan 30 jaar ervaring en een aantal vestigingen door het land, met elk een eigen karakter.

Wij zijn van mening dat er in ons land wel degelijk verschillen zijn tussen bijvoorbeeld Groningers en Gelderlanders. Daarom heeft elke vestiging een eigenaar of bedrijfsleider die de taal spreekt en op de hoogte is van de regionale trends en wensen.

Ook is elke winkel volgens deze gedachte ingericht, hierdoor zijn ze allemaal verschillend met wel de voordelen van het collectief zoals kwaliteit voor een redelijke prijs.

Décork kurkspeciaalzaken blijft samen met zijn leveranciers continu innoveren. Makkelijkere plaatsingsystemen, betere lakken met een hoge slijtvastheid, en natuurlijk nieuwe kleuren en kurk fineren.

Onze visie is dat u als klant centraal staat, waardoor wij aan bijna al uw wensen gehoor kunnen geven.

Het is mogelijk om uw kurkvloer in een bepaalde kleur te maken. Hiermee zijn wij ongeveer in 1986 mee begonnen, met wit en grijs tinten.

Tegenwoordig maken wij alle kleuren van Histor, Flexa en uit de RAL en NCS waaiers.

De meeste collega's kleuren zelf. Dat wil zeggen handmatig. Hierdoor is het makkelijker om de kleur eventueel aan te passen als deze nog net niet helemaal naar wens is.

 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Asselsestraat 63
7311ED Apeldoorn
055-52 22 680
apeldoorn@decork.nl
www.decork.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Asselsestraat 63
7311ED Apeldoorn
055-52 22 680
apeldoorn@decork.nl
www.decork.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media