string(1) "p"

Interieur Inspiratie Tips met kleuren

Speel met de juiste kleuren in je interieur om een perfecte, eigen woonstijl te creëren.

TIPS - KIES DE JUISTE KLEUREN VOOR EEN PERFECT INTERIEUR

Je hebt diverse houtsoorten met andere kleuren, maar je kan ook je houten vloer kleuren in wit, lichtgrijs, ash, bruintinten, donkergrijs of zelfs zwart. Dit kan allemaal met het Bona Inspiration Vloerstyling Programma.Je hebt diverse houtsoorten met andere kleuren, maar je kan ook je houten vloer kleuren in wit, lichtgrijs, ash, bruintinten, donkergrijs of zelfs zwart. Dit kan allemaal met het Bona Inspiration Vloerstyling Programma.

  1. Lichtgetinte vloer – Scandinavische stijl – Bona stijl Nordic Shimmer. Wat heel mooi staat bij deze stijl zijn tinten zoals grijs, blauw, beige en wit. Maar uiteraard kan je natuurlijk ook kiezen voor donkere meubels omdat de vloer licht is. Of geef 1 muur een zachte tint of juist aan donkere tint om het verschil te benadrukken. Een lichte vloer is perfect wanneer er niet veel licht naar binnen komt, maar ook als er wel veel licht naar binnenkomt, dan is het genieten van de rust die deze lichte stijl uitademt. 
  2. Een aardse, warme tint voor de houten vloer – gebruik de tuin als inspiratie – Bona stijl Garden Atmosphere. Dit zijn warme, bruine kleuren – haal de tuinsfeer in huis. Hierop kunnen lichte meubelen, maar ook ietwat donkere meubelen. Fleur het verder op met warme kleuren, zoals rijke, ingetogen kleuren groen, paars en rood. Kies hier ook voor bloeiende planten, want dat benadrukt de tuinsfeer.
  3. Met Bona stijl Malibu Dreams haal je warme, zonnige Californische stijl in huis. De warme bruine kleur van de vloer combineer je met rijk bruin/donkerbruin, zacht turquoise en koraalrood. Land en zee in drie kleuren. Warme groene tinten geeft ook de zuidelijke, warme sfeer weer.
  4. Stijlvol grijs – Bona Touch of Grace – klassieke sfeer en elegantie. Bij deze grijze vloeren staat blauw en wit fantastisch, eventueel met goudtinten. Klassieke accessoires. Met lichtroze, beige en blauwe elementen voor extra energie. 
  5. Een donkere stijl – Bona New Modern. Hier kan je lichte meubels nemen en accessoires. Leuk detail als je een licht schilderij hebt en waar de donkere elementen van de vloer in terugkomen. Fluweelzachte stoffen en rijke warmbruine en groene en blauwe tinten geven een aparte stijl.

Dit zijn slechts tips en je kan heel veel kleuren bij verschillende stijlen gebruiken. Laat bepaalde tinten in meubels en accessoires terugkomen om een stijl te creëren.

1 ding is zeker: planten staan bij elke stijl.