COREtec® vloeren versterkt marktpositie met nieuwe patronen, designs en producten

Het nieuwe jaar is nog maar net gestart en USFloors pakt al uit met nog maar eens nieuwe aanvullingen in het COREtec® gamma.

28 Januari 2019

In 2012 ontketende de marktleider in meerlagige rigide vloeren een ware revolutie in de sector met de 100% watervaste core technologie. Sindsdien breidt het succesbedrijf zijn aanbod gestaag verder uit. Met nieuwe patronen, formaten en designs. Hun goede voornemen voor 2019? Altijd vooruit kijken.

Nieuwe ProPlus designs

COREtec® staat synoniem voor rigide watervaste vloeren, de snelst groeiende categorie in de sector. Als antwoord op de steeds stijgende vraag naar designkeuzes, breidt het bedrijf zijn ProPlus collectie uit met 20 nieuwe ontwerpen in een groter formaat. ProPlus beschikt over de gepatenteerde COREtec® technologie en is de uitgelezen keuze voor vochtige en drukke ruimtes, zowel voor commerciële als residentiële projecten.

“Met ProPlus versterkt COREtec® zijn positie als marktreferentie. We brengen een ongeëvenaard aantal dessins aan een competitieve prijs.” – Stijn Windels, Marketing Director USFloors Europe

COREtec®, the Original

De vloerindustrie evolueert sneller dan ooit. COREtec® stond aan de start van dit succesverhaal, maar denkt er nog lang niet aan om te vertragen. De onovertroffen speed-to-market en het breed designaanbod van de Amerikaanse marktleider met Belgische roots bleef niet onopgemerkt en viel onder meer in de smaak bij Warren Buffet, een van de meest succesvolle bedrijfsinvesteerders. Op de komende beurzen plant COREtec® een revolutionaire, nieuwe lancering in een secret room. 

“Wij zijn dromers. Innovatie zit in ons DNA. Terwijl de rest van de markt nog werkt aan hun versie van het origineel, denken wij al aan de volgende grote ontdekking.– Jan Dossche, President USFloors Europe

Meer van COREtec® Vloeren
Reacties