array(1) { ["path"]=> string(18) "www.vloerenhuis.nl" }
Partner

t Vloerenhuis

Door ruim 100 jaar lang de kwaliteit voorop te zetten is 't Vloerenhuis uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Amsterdam en omstreken. 't Vloerenhuis staat vooral bekend om het leggen van ambachtelijk parket en het renoveren en restaureren hiervan, door het eigen team van vloerleggers. Behalve ambachtelijk parket legt 't Vloerenhuis ook alle andere parket-, planken-, PVC- en laminaatvloeren.

Ook kun je voor het bekleden van je bestaande trap bij 't Vloerenhuis terecht en kan 't Vloerenhuis voor het onderhouden van je parketvloer zorg dragen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht t Vloerenhuis

Bolefloor Houten vloeren

Nieuw in het assortiment zijn de exclusieve houten vloeren van Bolefloor. Bolefloor is ’s werelds eerste industrieel vervaardigde hardhouten vloerbedekking, met natuurlijk gewelfde planken. Dit weerspiegelt de natuurlijke groei van de boom. Deze unieke vloeren worden voor elke klant op maat gemaakt, gebaseerd op de te leggen ruimtes. Zien is geloven!

Plankenvloer

Met een plankenvloer haal je niet alleen de natuur in huis maar ook een vloer die tientallen jaren meegaat en alleen maar mooier wordt naarmate hij langer ligt. Een plankenvloer wordt geleverd met een messing- en groefsysteem.

Ze kunnen massief zijn of vanuit de fabriek opgebouwd uit meerdere lagen (systeemplanken). Er zijn verschillende breedtes, houtsoorten, (kleur)afwerkingen en legsystemen mogelijk.

Meer lezen over
'Bolefloor Houten vloeren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.