Foto: lampen-calex

Zó creëer je met Calex je perfecte lamp in 4 stappen

Wil jij je eigen unieke lamp creëren? Eentje die echt helemaal niemand anders ook heeft? Calex heeft daarvoor een handig systeem ontwikkeld.

Hiermee stel je in vier stappen je eigen lamppendel samen, bijvoorbeeld voor boven de salontafel of de eettafel. In deze blog lees je hoe dit 1-2-3-systeem van Calex precies werkt.

Stap 1: De plafondkap

Tijdens de eerste stap ga je beslissen wat voor plafondkap je wilt. De plafondkap is het onderdeel dat tegen het plafond bevestigd wordt en waarmee de snoeren allemaal netjes worden weggewerkt. Calex heeft een hoop verschillende plafondkappen, met ruimte voor één, drie, vier of vijf snoeren. Je kunt kiezen voor een ronde, vierkante of rechthoekige plafondkap en uit een groot aantal verschillende kleuren. Ga je bijvoorbeeld voor subtiel wit, modern zwart of juist iets uniekers, zoals koper of brons? Zo past de plafondkap altijd bij jouw interieur. De plafondkappen van Calex zijn allemaal gemaakt van metaal, wat ze stevig en betrouwbaar maakt.

Stap 2: Het snoer

De tweede keuze die je gaat maken is welke lengte het snoer moet hebben. Dit is het snoer waaraan de lamp die je uiteindelijk kiest komt te hangen, die een afwerking heeft van textiel. Je kunt besluiten om voor een snoer van 1,5 meter of 3 meter te gaan. Heb je in stap 1 gekozen voor een plafondkap die ruimte biedt aan meerdere snoeren? Dan kun je er nu ook voor kiezen om te gaan voor verschillende snoerlengtes. Door je lampen op verschillende hoogtes op te hangen creëer je een leuk en speels effect. Ook voor de snoeren kun je weer een van de vele kleuren uitkiezen die Calex geselecteerd heeft. Nu kun je uiteraard dezelfde kleur gebruiken die je voor de plafondkap hebt uitgekozen, maar je kunt ook twee verschillende kleuren combineren. De textielsnoeren zijn bijvoorbeeld beschikbaar in blauw, rood, geel, roze, wit en zwart. 

Stap 3: Lamphouder

Met de lamphouder maak je je unieke lamppendel van Calex compleet. Ook de lamphouders, waar je uiteindelijk de led lamp in gaat draaien, zijn weer beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Ook hier kun je dezelfde kleur gebruiken die je ook voor de plafondkap hebt gebruikt voor het creëren van een rustig en strak effect, of juist spelen met verschillende kleuren. De lamphouders hebben een E27-fitting. Dit is een zeer gebruikelijke fitting voor led lampen, waardoor je altijd wel een geschikte lamp kunt toevoegen aan je zojuist samengestelde lamppendel.

Stap 4: De lamp

Uiteraard wil je alleen de leukste en mooiste lampen ophangen in de snoerpendel die je zojuist hebt samengesteld. In het assortiment van Calex vind je een groot aantal lampen die hier perfect voor zijn. Calex is namelijk een merk dat bekendstaat om haar unieke designs en bijzondere kleuren. Bestel bijvoorbeeld een lamp van de Calex Colors-serie in een emeraldgroene of kwartsroze kleur. Of ga voor een Calex smart lamp, die je met een app op je telefoon kunt bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor het mooiste effect moet je er wel op letten dat de led lamp die je uitkiest qua kleur goed bij de lamphouder past, zodat het allemaal één geheel vormt.

Door met het Calex 1-2-3-systeem een plafondkap, textielsnoer, lamphouder en Calex lamp uit te kiezen stel je altijd je eigen unieke lamp samen, die perfect bij jouw interieur en wensen past. Dé perfecte toevoeging aan jouw eet- of woonkamer.

Reacties
Rik-Van-Loy

Hoe kan ik die 3mooie lampen die naast elkaar hangen kopen?onder de lampen staat,zo creëer je met calex je perfecte lamp in 4 stappen

2 jaar geleden