Solatube combineert daglicht met kunstlicht

Solatube brengt daglicht in ons leven, óók op bewolkte of regenachtige dagen.

17 Oktober 2018

Laten we eerlijk zijn; hoewel we nu nog genieten van het mooie weer, staan de herfstachtige dagen al gauw genoeg voor de deur.

Er zijn echter momenten waarop meer licht gewenst wordt dan het aanwezige daglicht, bijvoorbeeld op die donkere dagen wanneer het licht afneemt in huis.

Uit één afwerking

Daglicht en kunstlicht kunnen gemakkelijk samen worden geïntegreerd in de Solatube daglichtbuis Voor een gelijkmatig lichtniveau gedurende de dag vult de optionele kunstlichtarmatuur of het optionele TechLED systeem daglicht aan met zuinige ledlampen.

Automatisch aanvullen

Solatube creëert een unieke combinatie van daglicht en kunstlicht. Door middel van een schakelaar kan ’s avonds of ’s nachts kunstverlichting ingeschakeld worden. Het innovatieve TechLED systeem vult automatisch aan met ledverlichting wanneer het daglicht afneemt of als de bewegingssensor is ingesteld.

Samenwering Niko

Home Control Solatube werkt samen met Niko. Niko Home Control is een slim systeem op het gebied van huisautomatisering. Deze samenwerking maakt het mogelijk om Solatube accessoires aan te sturen via slechts één systeem.

Reacties