Foto: smartbright-slimme-verlichting

Slimme verlichting is dé nieuwe trend

Steeds meer mensen stappen over op slimme verlichting in huis. Waarom dit het geval is? Nou, dit is vrij simpel.

Naast de voordelen, die wij hieronder graag voor je opsommen, is slimme verlichting in verhouding niet zo gek veel duurder dan een goede ‘normale’ lamp. Zeker niet wanneer je je slimme verlichting aanschaft bij een partij als Smartbright.nl. Daarnaast heb je met slimme verlichting de mogelijkheid om flink te besparen op de kosten van de energiemaatschappij. Welke voordelen er nog meer zijn? Wij lichten er graag enkele voor je toe.

Vanuit de luie stoel

Met slimme verlichting hoef je nooit meer op te staan om het licht aan te zetten en hoef je nooit meer in het donker op zoek te gaan naar de schakelaar. Je zet het licht immers aan met één simpele druk op de knop op uw smartphone. Is dit nog teveel gedoe? Stel dan timers in en schaf een spraakgestuurde speaker aan. Met een kleine speaker, zoals bijvoorbeeld de Google Home Mini 2, stuur je de verlichting in huis zelfs spraakgestuurd aan vanaf de bank!

Alle mogelijke scenario’s

Heel leuk en aardig zo’n timer, maar we kunnen natuurlijk ook nog een stap verder gaan. Wat nou als je een feestje hebt of je de verlichting graag iets gedimt heeft zodat die film nog beter overkomt bij het kijken? Geen enkel probleem! Je kunt met een aantal eenvoudige instellingen allerlei mogelijk scenario’s instellen. Zo gaat je leefplezier simpelweg omhoog.

Koppelen met andere apparaten

Naast bovenstaande voordelen is het daarnaast ook mogelijk om de slimme verlichting in een verder stadium ook nog aan te sluiten of, zoals experts het noemen, “te koppelen”. Hierbij kun je bijvoorbeeld de slimme verlichting afstemmen op de slimme gordijnen of op het brandalarm. Is er bijvoorbeeld brand in huis en gaat het brandalarm af? Dan zorgt het systeem ervoor dat alle verlichting (mits slim) in huis aan gaat.

Exclusieve korting via Wonen.nl

Smartbright.nl is dé plek waar je moet zijn voor je slimme verlichting. Van slimme LED-lampen, tot smart Filament-lampen en van slimme plafondlampen tot slimme stekkers. Alles is aanwezig.

Wat het geheel nóg mooier maakt? Dat je via de unieke code SMARTLAMP ook nog eens 5% korting krijgt op alle slimme verlichting van Smartbright.nl.
Let op! Maak snel je keuze want de kortingscode is een beperkte periode geldig.

Reacties