Foto: innr-verlichting-woonkamer

Verlichting in de woonkamer verandert met Innr

Verlichting in onze woonkamer is een nieuwe fase ingegaan. Innr: met één klik een andere lichtsfeer in je woonkamer.

Met één druk op de knop kun je nu vanuit je luie stoel je leefruimte de lichtsfeer geven die past bij het moment van de avond. Het jonge Nederlandse bedrijf innr heeft een heel toegankelijke vorm van zogeheten 'connected verlichting' ontwikkeld. Daarbij staan zichtbare en onzichtbare led-lampen in de woonkamer in verbinding met elkaar én met een tablet of smartphone. Zo kunnen ze op afstand aan- of uit worden gezet en zelfs traploos gedimd.

Wie zo'n systeem wil plaatsen, kan het beste eerst naar de speciale 'LightAdvisor' op de website van innr gaan. Daar wordt aan de hand van een plattegrond een persoonlijk professioneel lichtplan-op-maat gemaakt: welke combinaties van innr-lampen voor het optimaal verlichten van een woonruimte zijn nodig en waar kunnen die het beste neergezet of opgehangen worden. Als de lampen zijn geplaatst, kun je via de innr-app op je tablet of smartphone kiezen uit vier voorgeprogrammeerde lichtsferen of zélf je eigen sfeer instellen. Het concept is zó eenvoudig en toegankelijk dat de grote bouwmarkten hebben besloten innr vanaf eind september in de schappen te leggen.

Die mooie designlamp waaraan u zo gehecht bent kunt u gewoon laten staan: innr is stap voor stap te integreren in de bestaande verlichting. Naast de speciaal ontworpen spots en lichtstrips heeft innr namelijk ook slimme 'led-peertjes' met een gewone fitting. Zo werken álle lampen samen met als doel de sfeer van het moment te versterken.

Meer informatie: www.innrlighting.com/nl/home

Publicatiedatum: 5 oktober 2014

Reacties
mary.harteveld

ik ga naar een nieuwe woning daar om idee op doen huiskamer slaapkamer .

10 jaar geleden