Niko lanceert universele inbouwdimmer die alle dimbare lampen dimt

Niko breidt zijn assortiment universele dimmers uit met een inbouwdraaiknopdimmer.

Niko breidt zijn assortiment universele dimmers uit met een inbouwdraaiknopdimmer.

Net als de modulaire universele dimmer plus, dimt deze universele inbouwdraaiknopdimmer plus elk type dimbare lamp, ook dimbare spaar- en ledlampen. Hiermee biedt Niko het antwoord aan de opmars van energiezuinige en budgetvriendelijke spaar- en ledlampen.

 

De inbouwdraaiknopdimmer valt op door zijn uiterst vlak design waardoor hij discreet in elk interieur aanwezig is. Uniek is dat er tot 5 extra draaiknoppen op de dimmer kunnen aangesloten worden. Hierdoor kunt u van op meerdere plaatsen dezelfde kring dimmen.

Deze universele inbouwdraaiknopdimmer plus dimt lampen van 5W tot 325W, zowel op fase af- als aansnijding, en is bromvrij. U stelt eenvoudig in om welk type lampen het gaat, net als het minimum dimniveau. Zo wordt elke lamp steeds volgens de ideale curve gedimd zonder dat de lamp uitvalt of begint te knipperen bij een minimale dimstand.

De universele draaiknopdimmer plus is verkrijgbaar in alle afwerkingen (1xx-31003) en is te koop bij de groothandel vanaf 1 mei 2012. De draaiknopdimmer met referentie 310-01901 kost € 99,- (bruto richtprijs, excl. BTW), een uitbreiding van de draaiknop met referentie 310-02001 kost € 54,- (bruto richtprijs, excl. BTW).

Publicatiedatum: 16 april 2012

Meer informatie: www.niko.eu

reacties
anderen bekeken ook

Welke verlichting past perfect in jouw woning?

Guido van Loon

Op een subtiele manier sfeer aanbrengen in je huis doe je zo!

Guido van Loon

Frezoli Hanglampen

5 tips voor een mooie lichtinval in huis

Guido van Loon

Balada Lampen

By Eve Lampen

Advertentie
Advertentie
Advertentie