Modular Smart: slimme ledspotjes voor elk project

Ledspots zijn uiterst praktisch en budgetgewijs interessant in zowel project- als privéwoningen. Modular lanceerde Smart, een uitgebreide spotjesfamilie.

Dankzij de lage inbouwdiepte en de mogelijkheid om te accessorizen is Smart een schot in de roos. Modular breidt de familie nu uit met twee nieuwe formaten: een grote spot van 160 mm doorsnede en Smart 48, een spotje met een diameter van amper 48 mm.

Drie looks Smart ledspots

Bij Smart kies je eerst je basisledspot en voeg je er daarna het juiste accessoire aan toe. Zo krijgt je verlichting de juiste look in elke ruimte. De basisspot is verkrijgbaar met drie designs, tegelijk ook de drie populairste designs van Modular: Smart Cake, Smart Lotis en Smart Kup. Drie verschillende vormgevingen die elk een ander lichteffect creëren.

Smart Lotis heeft het uitzicht van de populaire Lotis-reeks. Kenmerkend is de platte rand en conische kelk. De kelk van de Smart Kup eindigt dan weer op een fijn boordje. Ten slotte is er de Smart Cake, geïnspireerd op de Cake-armaturen van Modular, die met hun organische glooiing het licht op een zachte manier verder laten glijden.

Meer informatie: www.modular.nl

Publicatiedatum: 10 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Balada Lampen

Welke verlichting past perfect in jouw woning?

Guido van Loon

Op een subtiele manier sfeer aanbrengen in je huis doe je zo!

Guido van Loon

By Eve Lampen

Een lichtplan maken: zo plaats je verlichting op de juiste plek

Guido van Loon

Frezoli Hanglampen

Advertentie
Advertentie
Advertentie