Foto: Eiche_Artemis_karamellbraun

Goddelijk geïnspireerd - technisch onderlegd

Nieuwigheden Modular ONE 2024

29 Juni 2024

In het begin van het jaar stelt de vloerenspecialist uit Coesfeld zijn nieuwe producten van 2024 voor: 33 nieuwe, hedendaagse decors, synchrone oppervlaktestructuren bij alle nieuwe houtontwerpen en de design-klassieker visgraat zijn populair in het Modular ONE-assortiment, de milieuvriendelijke designvloeren van Parador. Uitstekende waterbestendigheid en technische upgrades in het bestaande assortiment maken deze lancering van 2024 compleet.

Goddelijk geïnspireerd: de Griekse goden zijn de inspiratie voor namen van de nieuwe Modular ONE-decors. 'Atlas' en 'Eos' zijn goddelijke interpretaties van steen en marmer. 'Steen Atlas' doet op het eerste gezicht denken aan beton, maar is een modernere mix van vloerklassiekers. 'Marmer Eos' is een licht ontwerp van een stijlvolle vloer, die de klassieke marmering van steen laat zien, wat echter niet overheersend is. Een absolute eye-catcher in elke ruimte.

Het nieuwe houtdecor 'Eiken Artemis' is een zeer rustige en elegante vloer. Het deftig ogende ontwerp past bij elk modern interieur en kan door een breed kleurengamma van warme grijstonen tot aan honingkleurige decors simpel gecombineerd worden. 'Eiken Artemis' is als geaccentueerd subtiel decor een goede aanvulling op de verder voornamelijk rustieke vloeren van de productlijn.

Een andere blikvanger van het Modular ONE-assortiment is het lichte decor 'Eiken Helios'. Een rustiek vloerontwerp in drie kleuren, waarvan de scheuren en knoesten zorgen voor een bijzonder natuurlijke interpretatie van echt hout.

De briljante namaak van de echte houtmaterialiteit wordt ook in de feel van het Modular ONE-assortiment consequent toegepast. Alle nieuwe houtdecors hebben een synchrone oppervlaktestructuur, zodat het aanvoelt zoals uw ogen u vertellen.

Het absolute hoogtepunt van de nieuwigheden van Modular ONE 2024 is de nieuwe visgraatlook-collectie: zes decors van de productlijn sluiten aan op de designtrend van het moment en geven u de mogelijkheid uw woonkamer met klassieke legpatronen in te richten. Parador presenteert trots een PVC-vrije vloer met een visgraatdesign, dankzij deze assortimentuitbreiding. Daarmee is het bedrijf de enige op de markt die dit aanbiedt. Dankzij vier verschillende beschikbare kleurencombinaties biedt het decor 'Eiken Artemis' een breed gamma aan verschillende inrichtingsmogelijkheden. Van koffie- en caramelbruin tot de natuurlijke en grijsachtige tinten: er zijn vloeren voor iedereen. Wie liever wat rustiekers heeft, kan met 'Eiken Atmosphere' uit de voeten. Dit is een authentieke nerf met zuivere accenten.

De geoptimaliseerde waterbestendigheid is een teken van technische perfectie. Over het gehele productassortiment (behalve de visgraatvloer) heeft Parador Modular ONE een waterbestendigheid van 100 uur, waardoor ze absoluut in vochtige ruimtes gelegd kunnen worden.

Reacties