Foto: 287605

Introductie lampenserie Home at Grannies designlabel Popsicle

Designlabel Popsicle spreekt de beleving opnieuw aan met lampenserie Home at Grannies.

Designlabel Popsicle spreekt de beleving opnieuw aan met lampenserie Home at Grannies.

Popsicle heeft het weer voor elkaar! Dacht je op zitelement 'Pile me up', she said niet te kunnen zitten, nu speelt het verrassende label in op de beleving van herinneringen. Het nieuwste product Home at Grannies is een lampenserie bestaande uit een vloer-, wand- en tafelvariant. Het brengt de herinnering aan vroeger bij oma naar boven. Ondanks de knipoog naar vroeger, is het echt een lamp van nu. Eerder sprak Popsicle de beleving aan bij het zitelement. Bij dit ontwerp wordt de illusie van vijf gestapelde kussens gewekt. In werkelijkheid kun je er stevig en prettig op zitten. Beide ontwerpen worden in Design City op de Woonbeurs Amsterdam getoond.

 

Het onlangs gelanceerde designlabel Popsicle timmert hard aan de weg en de bijzondere ontwerpen worden goed opgepikt. Zo zijn de zitelementen te zien bij Librije's Hotel in Zwolle. Thérèse Boer: 'De 'Pile me ups' hebben wij aan onze sfeervolle binnenplaats van Librije’s Hotel toegevoegd. Deze zitelementen passen perfect binnen onze stijl, ook omdat het uniek is in haar soort'.

Vanuit de achtergrond als art director voor onder andere film en televisie werkt ontwerper Ingrid van der Veen ook bij Popsicle vanuit beleving. De speelse invalshoeken met een knipoog maken dagelijkse producten uniek en dagen je uit de wereld om je heen opnieuw te bekijken en te beleven. Design that rocks your world, is niet voor niets het motto van Popsicle.

Meer informatie: www.popsiclestuff.nl.

Publicatiedatum: 28 september 2012

Reacties