Foto: 260028

Intrigerend silhouet van tafellamp KYMA

Een ongecompliceerd ontwerp en toch alles wat nodig is voor een goede tafellamp. Dit typeert de nieuwe lamp KYMA op z’n best: door de zwarte rug en zilveren voorkant is het een elegante bureaulamp maar zeker niet een al te opvallende verschijning.

Een ongecompliceerd ontwerp en toch alles wat nodig is voor een goede tafellamp. Dit typeert de nieuwe lamp KYMA op z’n best: door de zwarte rug en zilveren voorkant is het een elegante bureaulamp maar zeker niet een al te opvallende verschijning.

De nieuwe aanwinst van fashion4home biedt een modern, intrigerend silhouet en door de geïntegreerde LED-lampen ook goede verlichting.

 

Het ontwerp van de lamp KYMA heeft een zeer stijlvolle uitstraling en is ideaal voor op tafel omdat de lamp maar weinig ruimte inneemt. Ontwerper Ewald Winkelbauer heeft voor de KYMA gebruikgemaakt van het hoogwaardige aluminium composiet materiaal Alucobond. De KYMA is door de intrigerende vormen en het uitzonderlijke materiaal met geen andere lamp te vergelijken.

Bekende ontwerper

Ewald Winkelbauer heeft uiteenlopende producten ontworpen: van pennen en keukens tot verlichting of meubels. Winkelbauer-design houdt van de uitdaging om voorwerpen te ontwerpen voor dagelijks gebruik. Winkelbauer heeft met diverse designs internationale en nationale design prijzen ontvangen.

Productinformatie

De KYMA is een ideale tafellamp met de volgende afmetingen: breedte 50 cm, diepte 8,5 cm, hoogte 40 cm De webshop fashion4home biedt deze lamp aan voor maar € 119 waardoor u voor een betaalbare prijs een design product in huis haalt.

Over fashion4home

De webwinkel fashion4home biedt exclusieve design meubels en moderne woonaccessoires waarbij online consumenten stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden. In Nederland is fashion4home actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor internationaal populaire producten worden aangeboden. Klanten kunnen zelfs stemmen op ontwerpen van internationale top-ontwerpers en bepalen zo voor een deel wat er in de webwinkel opgenomen wordt.

Meer informatie: www.fashion4home.nl.

Publicatiedatum: 26 januari 2011

Reacties
Jo-Pötgens

ik ben al een aantal jaren in het bezit van deze lamp. wat is vreemd? hij is aangesloten op een Electra circuit waarbij alle schemerlampen tegelijk aangaan....behalve DEZE !! bij uitschakelen gaat deze WEL samen met andere lampen uit. Sinds enkele weken gaat hij ook geregeld vanzelf uit. na aan gezet te hebben , doet hij het bv een uurtje en gaat dan weer vanzelf uit.... RARARARA...

4 jaar geleden