Foto: /268245.jpeg

Interieurontwerper Djanim van der Schalk presenteert de TrumpLight

Een stijlvolle sfeerlamp gemaakt van het muziekinstrument, de trompet.

Een stijlvolle sfeerlamp gemaakt van het muziekinstrument, de trompet.

Interieurontwerper Djanim van der Schalk introduceert de TrumpLight; een statige lamp met een armatuur gemaakt van het prachtige blaasintrument, de trompet. De TrumpLight is vanaf € 825,- verkrijgbaar in diverse uitvoeringen via de website, www.trumplight.com. Een stijlvolle eyecatcher in ieder interieur!

 

Een avond in een café vormde voor Djanim van der Schalk de inspiratie voor het ontwerpen van deze tijdloze sfeerlamp. 'Ik was in een café waar live muziek werd gespeeld en de trompettist van de band werd waanzinnig mooi uitgelicht door spotlights. Het licht streek langs de details van de trompet en creeerde ontelbare lichtspelingen in de intieme, donkere ruimte. De sfeer die dat gaf wilde ik elke dag proeven.' aldus ontwerper Djanim van der Schalk.

Materialen
De basisversies van de TrumpLight zijn gemaakt van een nieuwe goudkleurige of zilverkleurige trompet, met een zwart zijdenglas gespoten sokkel. De lampenkappen zijn in beide gevallen zwart aan de buitenzijde en respectievelijk met een goudkleurige en zilverkleurige binnenkant. De TrumpLight wordt standaard uitgevoerd met een dimmer en 40w gloeilamp. Op verzoek kan men ook een speciale editie van de lamp bestellen; de sokkel met spiegelmozaïek in zwart of donkerbruin, de sokkel in custommade decoratie, de sokkel in custommade maten, de lampenkap in diverse kleuren, de trompet verzilverd en/of stroomkabel gedecoreerd.

Verkrijgbaarheid
De TrumpLight is in zilver- en goudkleur via de website www.trumplight.com verkrijgbaar vanaf € 825,- incl. BTW. Daarnaast is de TrumpLight ook te huur voor feesten, gebruik op kantoor of thuis. Via de website zijn tevens de speciale edities van de lamp te bestellen.

Djanim van der Schalk
Djanim van der Schalk (1980) studeerde aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam en startte zijn carrière bij het architectenbureau van zijn vader, waarop hij enkele jaren later besloot om zijn eigen bedrijf te beginnen. Tegenwoordig staat hij bekend om zijn stijlvolle en creatieve interieurontwerp, die op geheel eigen wijze vanuit 3D tekeningen wordt gecreëerd. Hij ontwerpt interieurlandschappen voor grote en kleine kantoren, waarbij het Nieuwe Werken één van zijn specialiteiten vormt. Daarnaast ontwerpt Djanim ook regelmatig woninginterieurs en custom designed en exclusief meubilair. Een bekend ontwerp naast de Trumplight is de Coconut Coffeetable; een tafel bekleed met massief kokoshout afkomstig van kokosplantages en een hoogglans witte binnenkant die symbool staat voor het kokosvlees.

Meer informatie: www.trumplight.com

Publicatiedatum: 21 juni 2011

Reacties