Foto: 2015/Industriele-wandlamp-House-Doctor-De-Interieurcollectie-nl.jpg

Industriële wandlamp House Doctor

Interieurlabel House Doctor combineert in haar nieuwe collectie industrieel design met speelse elementen en een snufje Deense nuchterheid.

Een mooi voorbeeld is de gloednieuwe wandlamp Molecular, die is ontworpen met een knipoog naar de opbouw van moleculen. De lamp heeft een industriële uitstraling door het gebruik van robuuste materialen als ijzer en messing. Het resultaat is een markante designlamp die zich prima thuis voelt in zowel moderne als klassieke interieurs.

Het populaire woonmerk House Doctor staat voor Deens design zonder poespas. Opvallend zijn de mooie details en speelse afwerking. In de nieuwe voorjaarscollectie Secret Signatures vind je weer veel te gekke meubels, woonaccessoires en lampen. Wandlamp Molecular is een van de nieuwe aanwinsten die DeInterieurcollectie.nl onlangs aan haar collectie Scandinavische woonproducten heeft toegevoegd.

De Interieurcollectie

DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als House Doctor, Bloomingville, Hübsch, Broste Copenhagen, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

Meer informatie: www.deinterieurcollectie.nl

Publicatiedatum: 11 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties