Foto: 2017-11/Handgemaakte-lichtobjecten-Margherita-Vellini.jpg

Handgemaakte lichtobjecten van Margherita Vellini

Prachtige kunstwerken op maat gemaakt voor elk interieur!

NIEUW! Nu ook verkrijgbaar in een doorsnede van 50 cm.

De lampen en lichtobjecten van Margherita Vellini zijn kunstwerken op zich en door de bijzondere vormen, motieven en de schitterende lichtval een absolute blikvanger in elk interieur. Handgemaakt en gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en uiteraard Italiaans design. De keramische, lampen zijn in standaard uitvoeringen verkrijgbaar, maar ook geheel op maat gemaakt. Sinds kort zijn de vloer- en hanglampen ook verkrijgbaar in een doorsnede van maar liefst 50 cm!

Elke lamp is uniek

Door de bijzondere vormen, kleuren, motieven en schitterende lichtval zijn ze een 'schitterende' eyecatcher. Elke lamp wordt uitgewerkt als een uniek stuk, in detail behandeld, stap voor stap en volgens een hoge kwaliteitsstandaard.

Elke lamp wordt na bestelling handgemaakt en er zal geen lamp exact hetzelfde zijn.

Het werk van Margherita Vellini

Margherita Vellini is geboren in Italië als de vierde generatie van een familie van kunstenaars. De schilderkunst en later de kunst van keramiek heeft zij zich op jonge leeftijd al eigen gemaakt. Ze werkt vanuit haar ruime atelier in haar woonplaats in Italië. Van ruwe klei getransformeerd naar verschillende vormen met prachtige motieven.

Een plezier voor het oog!

Maak kennis met de unieke collectie:
Showroom - Verschillende uitvoeringen van de prachtige lampencollectie zijn te bezichtigen in "De Woonindustrie" te Nieuwegein bij InterieurAccent.
De reguliere openingstijden van "De Woonindustrie" zijn: maandag van 10.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag op afspraak.

Website - Tevens vindt u alle informatie over deze unieke lampencollectie en de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt op onze website: www.interieuraccent.nl

Reacties