Foto: 2016/LampenLicht-(3).jpg

Designerparels in nieuwe Lampenlicht outletstore Zaandam

Ieder huishouden verdient een betaalbare designerlamp

Een extra lichtpuntje tijdens de donkere dagen voor kerst is altijd fijn. Daarom opent precies deze week ‘Lampenlicht’ een gloednieuwe outletstore in Zaandam. Hier scoor je nog nét even die exclusieve designerparel om de kersttafel dit jaar van de juiste styling te voorzien. Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een geliefde? Dan is een bezoekje aan de nieuwe outlet winkel ook zeker de moeite waard. Met een uitgebreid aanbod aan trendy verlichting kom je dit jaar ongetwijfeld thuis met een origineel cadeau voor onder de boom!  

Een goede lamp zet de toon

Van wandlampen en kroonluchters tot grondspots en lantaarns: Lampenlicht heeft een collectie designerparels in het assortiment waar je U tegen zegt.  De tuin dit jaar meer accenten geven en in de spotlights zetten? Of juist de werkkamer van een geschikte bureaulamp voorzien? Een goede lamp zet altijd de juiste toon. Met het grote aanbod  zorgt Lampenlicht ervoor dat jij het perfecte licht, op het juiste moment én op de juiste plek hebt. Te kostbaar? Juist niet. Door de unieke constructie van Lampenlicht krijg je de designerlampen deze winter voor een prikkie mee! Kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 80%.

Designerparels in Zaandam

Omdat alle lampen in de outletstore retour-artikelen vanuit de Europese webshops zijn, mogen deze worden verkocht voor extreem lage prijzen. Edwin Westerdaal, directeur winkels Lampenlicht: “De producten zijn nieuw, maar omdat de doos al open is geweest, kunnen wij ze niet meer online verkopen. Om deze producten (met heel af en toe een kleine beschadiging) een tweede kans te geven, zijn we met de outlet begonnen in Zaandam”. De outletstore in Zaandam is pal naast Loods 5 gelegen en zeven dagen per week geopend. Let op: tijdens de feestdagen zijn er afwijkende openingstijden.

Reacties