Foto: 267711

CableCup – Slim plafondkapje uit liefde voor design(lampen)

Lancering Zweedse design innovatie op Nederlandse markt.

Lancering Zweedse design innovatie op Nederlandse markt.

Het effect van een mooie design lamp zit in de details. Daarom introduceert Snoerboer.nl de Zweedse design-innovatie CableCup op de Nederlandse markt. De CableCup is een slim en gemakkelijk te plaatsen plafondkapje dat vloeiend in het plafond lijkt over te lopen en geen storende openingen laat zien. ´Moeiteloos´ is het woord dat op CableCup van toepassing is. Niet alleen qua design en pasvorm, maar ook als het gaat om het monteren, dat heel eenvoudig is.

 

De CableCup is vanaf nu in heel Nederland verkrijgbaar bij de betere lifestyle-, woon- en elektronicawinkels en lichtspeciaalzaken. Kijk voor alle (online)verkoopadressen op www.cablecup.nl/verkoopadressen Adviesprijs € 12,95

Allemansvriend
CableCup is geschikt voor alle soorten plafonds, van hellend tot vlak, en voor alle lampen die met een snoer aan een haak in het plafond hangen. CableCup is gemaakt van een zacht plastic materiaal, het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het dus naadloos aansluit op ieder plafond. Maar ook bij het monteren zorgt het zachte materiaal voor extra gemak.

Prijzenkast
De drie recent gewonnen prijzen bevestigen het innovatieve karakter en unieke ontwerp van CableCup.
-Red Dot Design Award - ´Buitengewoon design in combinatie met een ingenieuze producteigenschap.´
-Swedish Design Award 2010
-Artikel van het Jaar DesignTorget – ´Een vernuftig en goed doordacht product, uitgekiend ontwerp’
-Nominatie ‘Slimste Ding’ door de Zweedse distributeur SmartaSaker.se (Zweeds voor ‘Slimme Dingen’).

Snoerboer & CableCup
“Wij zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Snoerboer. Met hun combinatie van designexpertise en bedrijfsprestaties enerzijds en hun ervaring en kennis van de Nederlandse markt anderzijds, hebben we goede hoop dat de CableCup in Nederland net zo populair wordt als in Scandinavië”, aldus Jonas Algotsson, CEO van het bedrijf.

Publicatiedatum: 10 juni 2011
Meer informatie: www.cablecup.nl

Reacties