Busch-Dimmer LED® Busch-Jaeger

Comfortabel en betrouwbaar led dimmen met Busch-Jaeger

Met de nieuwe Busch-Dimmer LED® van Busch-Jaeger kunnen energiebesparende LED-lampen nu comfortabel en betrouwbaar worden gedimd. Het dimmen verloopt met beide nieuwe dimmers gelijkmatig en geluidsarm. De minimale helderheid van de LED-verlichting kan op de dimmer worden ingesteld, waardoor een betrouwbare inschakeling is gegarandeerd.

De Busch-Dimmer LED® is speciaal ontworpen voor het dimmen van moderne Philips Retrofit LED-lampen. Hiermee bereikt hij dezelfde effecten als met traditionele gloeilampen. De nieuwe dimmer is ook te gebruiken voor andere gangbare lichtbronnen, zoals gloeilampen, 230 V-halogeenlampen, 230V-halogeenenergiespaarlampen alsook voor laagvolthalogeenlampen die zijn aangesloten op inductieve transformatoren of elektronische LC-transformatoren.

De Busch-Dimmer LED® wordt geleverd als draaidimmer 6523 U en tipdimmer 6524 U. Beide dimmers bieden het voordeel dat aanwezige lichtpunten voorzien kunnen worden van LED-verlichting waarbij het vertrouwde dimcomfort behouden blijft. Daarnaast zijn beide modellen uitgevoerd met elektronische overbelastingbeveiliging en temperatuurmonitoring.

Meer informatie: www.busch-jaeger.de

Publicatiedatum: 22 december 2012

reacties
anderen bekeken ook

Frezoli Hanglampen

Balada Lampen

Welke verlichting past perfect in jouw woning?

Guido van Loon

Een lichtplan maken: zo plaats je verlichting op de juiste plek

Guido van Loon

Op een subtiele manier sfeer aanbrengen in je huis doe je zo!

Guido van Loon

By Eve Lampen

Advertentie
Advertentie
Advertentie