Foto: /249455.jpeg

Balans tussen elegantie en eenvoud

De GLO lampen van Penta lijken zeepbellen zwevend in de lucht. Verfijning, elegantie en soberheid gaan hand in hand.

De GLO lampen van Penta lijken zeepbellen zwevend in de lucht. Verfijning, elegantie en soberheid gaan hand in hand.

Nieuw is de zilver en gouden glasfinish van de buitenvorm, naast de reeds bestaande helder transparante en olie glasfinish.

 

Het contrast met de - altijd - gezandstraalde witte binnenvorm geeft de GLO extra allure. De samenstelling van de buitenvorm en de binnenvorm is uniek. Door de luxe, maar toch ook sobere uitstraling heeft de GLO de kracht zich aan te passen binnen diverse interieurs en leent zich daardoor uitstekend voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt.

GLO collectie

De elegante GLO collectie bestaat uit een tafellamp small en een tafellamp large, een plafondlamp met 1 of 3 fittingen en een vloerlamp. De gebruikte materialen zijn chroom metaal, glas in de finishes zilver, goud, olie en helder transparant in combinatie met gezandstraald glas van de binnenvorm. De prijs varieert tussen € 640,- voor de hanglamp small in transparant glas en € 1.663,- voor de vloerlamp in luxe finish.

De GLO collectie wordt exclusief door GI LichtDesign in Nederland aangeboden. Kijk voor dealer informatie op de website van GI LichtDesign, exclusief importeur van Penta in Nederland.

Meer informatie: www.gi-design.nl.

Publicatiedatum: 28 oktober 2010

Reacties