Foto: 2016/industriele-hanglampen-1.jpg

5 stoere industriële hanglampen

Bij een industriële woonstijl wordt al snel gedacht aan robuuste vormen, metaal als materiaal en een betonlook.

Voor industriële verlichting kan dit ook erg mooi zijn, maar er bestaan ook genoeg lampen die wel een industriële sfeer met zich mee brengen en toch nét iets anders zijn. Daarom hebben wij vijf verschillende industriële draad hanglampen van Straluma op een rijtje gezet voor jou!

Hanglamp Amira

Een lamp met een metalen uitvoering in een diepgrijze kleur. In combinatie met het zwarte strijkijzersnoer geeft dit niet alleen stoer tintje, maar is de lamp ook gelijk modern. Erg mooi voor boven de eettafel, maar ook prachtig voor verlichting in de keuken of de hal. Het prettige is dat hij bovendien verstelbaar is!

Hanglamp metaal

Wil je wel een metalen hanglamp, maar heb je behoefte aan een kleine uitvoering? Geen probleem. Deze lamp is iets kleiner, maar heeft wel een robuuste uitstraling door de brede, stalen stroken. Toch is hij niet heel massief, wat weer een subtiele sfeer geeft in bijvoorbeeld jouw hal!

Hanglamp bol

Bovenstaande lampen hebben beiden een ronde vorm, maar zijn toch strak. Als je nog iets meer rondingen wil, is dit misschien een goede optie voor jou. Daarbij zit er nog een houten knop aan de bovenkant wat in combinatie met de roestkleur een stoere, maar frisse uitstraling geeft in jouw eetkamer bijvoorbeeld.

Hanglamp landelijk

Heb je liever geen (zichtbaar) metaal en ga je toch liever voor een betonlook? Begrijpelijk! Deze hanglamp is wel gemaakt van metaal, maar is gespoten in een betonkleur. Ook heeft de lamp een industriële uitvoering qua ontwerp, maar het touw waar de lamp aan hangt, verzacht dit wat. Deze lamp is ook prachtig voor in een werkplaats bijvoorbeeld!

Hanglamp Kalie

De laatste lamp in het rijtje van industriële hanglampen, is misschien niet typisch industrieel. Deze hanglamp is namelijk niet gemaakt van metaal of beton, maar heeft een koperen afwerking. Koper is momenteel een trend en past daarbij wel mooi bij de industriële stijl. Een echte eyecatcher voor in de keuken, maar ook in de woonkamer.

In de bovenstaande hanglampen zitten de eigenschappen van een industriële woonstijl wel verwerkt, maar hebben toch ieder een unieke uitstraling die net dat beetje extra sfeer aan jouw woning kan geven! Ook ideaal te combineren met een moderne of landelijke woonstijl bijvoorbeeld.

Reacties