Foto: Onmisbaar-boven-de-eettafel_-Met-deze-slimme-dimmer-maak-je-het-thuis-echt-gezellig

Met deze slimme dimmer maak je het thuis écht gezellig

De eettafel is bij veel mensen het punt in huis waar alles samenkomt. Van thuiswerken met de nodige video calls tot gezellige diners met goede gesprekken.

De eetkamer is een echte multifunctionele plek in huis. Je verlichting moet je daarom ook zo gemakkelijk mogelijk kunnen bedienen per gelegenheid. Speciaal voor de mooiste lampen heeft Calex een inbouw dimmer ontworpen die werkt via wifi.

Met én zonder knop je lampen bedienen

Met deze Smart LED Dimmer is het mogelijk om via je smartphone of tablet normale dimbare verlichting te bedienen. Uiteraard kan dimmen en aan/uit schakelen met deze dimmer ook nog gewoon handmatig. Je sluit de dimmer aan op je normale stroomnetwerk op de plek van je huidige schakelaar. De dimmer past achter bijna ieder afdekraam met draaischijf welke te koop zijn bij alle bouwmarkten.

Geen ruis en geknipper

Deze dimmer is een digitale dimmer en is voorzien van de nieuwste technieken. Daarmee is geknipper van je lampen en gezoem op het lichtnetwerk verleden tijd! De dimmer werkt niet alleen op Calex lichtbronnen, ook je bestaande verlichting kan hiermee op afstand bestuurd worden.

Timers, lichtplannen en stembediening

Stel timers in, sla lichtplannen op en bedien je lampen met je stem. Dit product werkt met Google Assistant, Apple’s Siri en Amazon Alexa. Deze uiterst betaalbare wifi dimmer is de perfecte brug tussen slimme techniek, een ultieme sfeerbeleving en een mooi interieur.

Liever een gewone dimmer?

Uiteraard hebben we ook nog “niet slimme” dimmers! Wij schreven een blog over de gezelligste sfeermakers om de lampen te dimmen. Je kan de mooiste lampen in huis halen, toch is het zonder dimmer soms moeilijk om de juiste sfeer te krijgen. Als makers van sfeerlicht vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zelf een sfeervol huis kan maken. Met deze dimmers kan dat!

Meer informatie: www.calex.eu

Reacties