Lichtschakelaar als designelement

De schakelaar programma’s van Gira overtuigen door hun duidelijke optiek, buitengewoon tastgevoel en door de grote variatie aan designs en functies.

09 Februari 2021

Dit voorjaar introduceert Gira twee nieuwe kleuren in twee verschillende collecties. Bij de E2 collectie wordt de kleur mat grijs toegevoegd en de Esprit collectie wordt uitgebreid met een bronzen variant.

Neutrale elegantie: Gira E2 mat grijs

Het kleurenpalet van de serie Gira E2 is uitgebreid. De nieuwe kleur mat grijs heeft een populaire tijdloze uitstraling. In combinatie met het matte oppervlak vormt het een subtiele highlight. Met deze trendy matte grijze kleur is het schakelaar programma Gira E2 nog veelzijdiger. Naast de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium, antraciet en zwart mat is daar nu dus mat grijs bijgekomen. Daarnaast is deze designlijn nog verkrijgbaar in het hoogwaardige materiaal edelstaal en kan hij zowel normaal als vlak op de wand worden geïnstalleerd.

Hoogwaardig: Gira Esprit brons

Met Esprit brons speelt Gira in op de huidige interieurtrend waar warme kleurentonen de hoofdrol spelen. Tegelijkertijd wordt voldaan aan de vraag naar hoogwaardige materialen. Het afdekraam is gemaakt van edelstaal en is voorzien van een flinterdunne, maar zeer sterke laag bronzen coating. Deze coating zorgt voor een unieke en tegelijk tijdloze en elegante uitstraling. De bronzen variant past perfect in woonconcepten waarbij soortgelijke materialen zijn toegepast bij bijvoorbeeld kranen, deurklinken, lampen en woonaccessoires. Met Esprit brons voegt Gira een hoogwaardige verschijning toe aan de serie van natuurlijke materialen.

Beide nieuwe kleuren kunnen worden gecombineerd met ruim 300 basiselementen uit Systeem 55. Daarbij kan worden gekozen uit eenvoudige lichtschakelaars tot en met tastsensoren welke eenvoudig verwisseld kunnen worden.

Iedereen die wil ontdekken wat een ‘smart home’ installatie kan betekenen voor zijn eigen woning is van harte uitgenodigd het nieuwe Gira Experience Center te bezoeken. In een modelwoning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, demonstreert Gira de mogelijkheden van de toepassing van innovatieve technologieën in gebouwbesturing. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Meer informatie: www.gira.nl

Meer van Gira Nederland B.V.
Reacties